Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Information

Handelsbetingelser


Disse handelsbetingelser gælder for handel i onlineshoppen www.YourWatches.dk, som tilhører:

YourWatches.com ApS
Sankt Annæ Plads 13, 1. tv.
1250 København K
CVR-nr.: 40397221
Email: Sales@YourWatches.com
Telefonnummer: +45 32223350

Priser og betaling:

Alle opgivne priser angives i DKK og er inkl. moms (25%).
YourWatches.dk accepterer følgende betalingsmetoder:

Visa, Visa Electron Mastercard, Dankort, Maestro, American Express, JCB, Mobilepay, Basisbank og Viabill.
Alle transaktioner gennemføres med Quickpay. Ved køb med kreditkort, ”reserveres” beløbet af Quickpay på købers bankkonto. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb efter, at bestillingen er godkendt og sendt. Betalingsudbyderen Quickpay reserverer pengene på købers kort, men beløbet trækkes først, når forsendelsen har fundet sted. Yderligere tilbyder vi betaling med bankoverførsel. Vi sender først uret, når vi har betalingen og derfor vil behandlingstiden afhænge af transaktionstiden. Vi gør ligeledes opmærksom på, at du ved denne betalingsform ikke er dækket af indsigelsesordningen.
Bankoplysninger fremgår af ordresedlen, men kan også udleveres ved kontakt til kundeservice.

Fragt:

Danmark: Gratis forsendelse med PostNord.
EU: DKK 400 ,- med UPS ved køb under DKK 7.500. Ved køb over DKK 7.500 er levering gratis.
Uden for EU: DKK 600 ,- Internationale bestillinger kan være underlagt bestemte told- og skatteregler i det enkelte land, og det vil være kundens eget ansvar at overholde disse regler. For yderligere information kan du kontakte dit lokale toldkontor.

Ved bestillinger efter kl. 17.00 vil ordren blive behandlet den følgende hverdag.
Når du har bestilt din vare, behandler og pakker vi din ordre så hurtigt som muligt indenfor 1-2 uger. Alle bestillinger kontrolleres og behandles manuelt inden de sendes. På den måde sikre vi, at kvaliteten er i orden og at varen er pakket ind forsvarligt.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering:

Ønsker du at returnere en vare, skal du rette kontakt til kundeservice på retur@yourwatches.com med følgende oplysninger: dit navn, adresse, e-mail og ordrenummer. eller ved brug af standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Alle returnerede varer skal være i ny, ubrugt og original emballage med alle originale klistermærker, tags og etiketter vedhæftet. hvis ikke kan det medfører en værdiforringelse. Du skal returnere varen til følgende adresse:

YourWatches.com ApS
Sankt Annæ Plads 13, 1.tv
1250 København K

Når du fortryder et køb, refunderer YourWatches.dk betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.
Refusion sker til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den konto, der er betalt fra.

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Reklamation:

Du har 2 års reklamationsret, når du handler hos YourWatches.dk Hvis du opdager en fejl eller mangel på dit produkt, skal du snarest muligt og indenfor rimelig tid kontakte kundeservice på sales@yourwatches.com. Bemærk, at behandlingstiden i travle perioder variere. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal som sagt reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Udbedring af forhold som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling og hærværk, er ikke omfattet af Yourwatches.dk forpligtelse til udbedring.

Klagegang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb hos YourWatches.dk skal du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk, hvor du også kan læse mere om beløbsgrænser, gebyrer, proces mv.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@yourwatches.com

Persondatapolitik

YourWatches.com ApS er underlagt den danske persondatalov, og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. YourWatches.com ApS er ifølge persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på YourWatches.dk. YourWatches.com ApS indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender YourWatches.dk.

Det er vigtigt, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på YourWatches.dk er derfor begrænset til betroede medarbejdere hos YourWatches.com ApS, og YourWatches.com ApS sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Yourwatches ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos yourwatches.com ApS er Yourwatches.com ApS selv.

Det er dog ikke muligt at garantere fuldstændig sikkerhed ved dataoverførsler via Internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når YourWatches.com ApS’ server. Så selvom YourWatches.com ApS forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan YourWatches.com ApS ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information.

YourWatches.com ApS videregiver eller sælger ikke oplysninger, som kan forbindes med dig, til tredjepart. Vi videregiver således alene oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Cookies

Vi benytter cookies på vores website. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:

- Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.

- Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.

-Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.

Visse typer cookies er nødvendige for at gøre det muligt for dig at navigere rundt på vores webside og for at benytte sidens funktioner, eksempelvis for at få adgang til sikre områder på YourWatches.dk. Uden tilstedeværelsen af disse cookies ville de serviceydelser, som du har anmodet om, som f.eks. indkøbskurv eller e-fakturering ikke være mulige. Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du til vores brug af cookies.

Tilbagekaldelse af samtykke

Som kunde kan du til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet på YourWatches.dk. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger YourWatches.com ApS behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.
Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, herunder profilering.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
YourWatches.com ApS
Sankt Annæ Plads 13, 1.tv
1250 København K
Mail: sales@yourwatches.com


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: _____________________________________
Modtaget den: _____________________________________
Forbrugerens navn: _____________________________________
Forbrugerens adresse: __________________________________________________
Forbrugerens underskrift: __________________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.02.21
To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.