Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Information

Retur og ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Ønsker du at returnere en vare, skal du rette kontakt til kundeservice på retur@yourwatches.com med følgende oplysninger: dit navn, adresse, e-mail og ordrenummer og ved brug af standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i denne tekst.

OBS. ved køb af gaver: Som kunde har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret fra den dag, gaven bliver givet til modtageren. Venligst noter datoen gaven skal gives i kommentarfeltet, som du finder under betalingesprocessen.

Alle returnerede varer skal være i ny, ubrugt og original emballage med alle originale klistermærker, tags og etiketter vedhæftet, ellers kan det medfører en værdiforringelse. Du skal returnere varen til følgende adresse:

YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 København K

Når du fortryder et køb, refunderer YourWatches.dk betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.
Refusion sker til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den konto, der er betalt fra.

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

SPØRGSMÅL / KONTAKT

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på:

  • Telefon: +45 32223350

  • E-mail: sales@yourwatches.com

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 København K
Mail: sales@yourwatches.com


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: _____________________________________
Modtaget den: _____________________________________
Forbrugerens navn: _____________________________________
Forbrugerens adresse: __________________________________________________
Forbrugerens underskrift: __________________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.02.21
To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.