Vi bruger cookies på dette websted for at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse. Se venligst dette afsnit om cookies, i vores fortrolighedspolitik for mere information.

Information

Retur og ombytning


Ønsker du at returnere en vare, skal du rette kontakt til kundeservice på retur@yourwatches.com med følgende oplysninger: dit navn, adresse, e-mail og ordrenummer.
Alle returnerede varer skal være i ny, ubrugt og original emballage med alle originale klistermærker, tags og etiketter vedhæftet. Hvis der er tegn på slid eller fjernede dele, kan varen ikke returneres.
Du skal returnere varen til følgende adresse:

YourWatches.com ApS
Sankt Annæ Plads 13, 1.tv
1250 København K

Når du fortryder et køb, refunderer YourWatches.dk betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret. Refusion sker til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den konto, der er betalt fra.
Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

SPØRGSMÅL / KONTAKT

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på:

  • Telefon: +45 91486609

  • E-mail: sales@yourwatches.com

To Top