Kundeservice

Retur Og Ombytning

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du udfylde returformularen. Når vi har modtaget din anmodning, vil vores kundeservice kontakte dig med yderligere oplysninger for at gennemføre returneringsprocessen.

Klik her for at udfylde returformularen.

Alle returnerede varer skal være i ny, ubrugt og original emballage med alle originale klistermærker, tags og etiketter vedhæftet. hvis ikke kan det medfører en værdiforringelse.

Du skal returnere varen til følgende adresse:

YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 København K

Når du fortryder et køb, refunderer YourWatches.dk betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget din meddelelse om, at du ønsker at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.

Refusion sker til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den konto, der er betalt fra.

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Spørgsmål / Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på:

chrono 24
5 Star

Baseret på 1171 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

1469 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.