Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Politikker


Privatlivspolitik

YourWatches.com ApS er underlagt den danske persondatalov, og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. YourWatches.com ApS er ifølge persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på YourWatches.dk. YourWatches.com. ApS indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender YourWatches.dk.

Det er vigtigt, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på YourWatches.dk er derfor begrænset til betroede medarbejdere hos YourWatches.com ApS, og YourWatches.com ApS sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos YourWatches.com ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på yourwatches.dk er YourWatches.com ApS.

Det er dog ikke muligt at garantere fuldstændig sikkerhed ved dataoverførsler via Internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når YourWatches’ server. Så selvom YourWatches.com ApS forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan YourWatches.com ApS ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information.

YourWatches.com ApS videregiver eller sælger ikke oplysninger, som kan forbindes med dig, til tredjepart. Vi videregiver således alene oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Cookies

Vi benytter cookies på vores website. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:
- Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.
- Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.
-Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.

Visse typer cookies er nødvendige for at gøre det muligt for dig at navigere rundt på vores webside og for at benytte sidens funktioner, eksempelvis for at få adgang til sikre områder på YourWatches.dk. Uden tilstedeværelsen af disse cookies ville de serviceydelser, som du har anmodet om, som f.eks. indkøbskurv eller e-fakturering ikke være mulige. Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du til vores brug af cookies.

Tilbagekaldelse af samtykke

Som kunde kan du til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet på YourWatches.dk. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger YourWatches.com ApS behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, herunder profilering.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 København K
Mail: sales@yourwatches.com


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: _____________________________________
Modtaget den: _____________________________________
Forbrugerens navn: _____________________________________
Forbrugerens adresse: __________________________________________________
Forbrugerens underskrift: __________________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.02.21

To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.