Vi bruger cookies på dette websted for at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse. Se venligst dette afsnit om cookies, i vores fortrolighedspolitik for mere information.

Information

Information om priser

Prisen på uret er angivet i din ordre. Vores priser kan ændre sig når som helst, men prisændringer påvirker ikke ordrer, som vi har bekræftet med dig.
Priserne på vores websted er i danske kroner. Betalinger skal ske til os i danske kroner, og enhver refusion udstedes kun af os i danske kroner.
Den angivne pris inkluderer dansk moms (25%) til den gældende sats. Hvis din adresse er uden for EU, vil du have gratis moms. Vær opmærksom på, at du muligvis skal betale importafgift for dit land.
Hvis du har en virksomhed eller køber som B2B, er det momsfrit.
Prisen på uret er ekskl. leveringsomkostninger uden for Danmark. Vores leveringsomkostninger vil blive sendt til dig i henhold og føjes til det samlede skyldige beløb og vises på ordreoversigtssiden på vores websted, inden du afgiver din ordre.
Det er altid muligt, at nogle af de ure, vi sælger, har en pris der var fejlagtig angivet. Vi kontrollerer normalt priserne, inden vi sender urene, så hvor urets korrekte pris er lavere end den pris, der er angivet på vores websted eller i din ordre, opkræver vi det lavere beløb. Hvis urets korrekte pris er højere end den pris, der er angivet på vores websted eller i din ordre, vil vi kontakte dig hurtigst muligt for at informere dig om denne fejl, og vi giver dig mulighed for enten at fortsætte med din ordre på uret til den korrekte pris eller annullering af din ordre. Vi behandler ikke din ordre, før vi har fået dine instruktioner. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, og du ikke svarer på vores e-mail i forbindelse med prisfejlen inden for 5 arbejdsdage, behandler vi ordren som annulleret, giver dig besked via e-mail og refunderer allerede betalte beløb inden for 14 dage efter datoen for din annullering (medmindre vi med rimelighed har mistanke om betalingskortbedrageri).
Du skal betale for uret samtidig med, at du afgiver din ordre, medmindre vi er enige om andet, og under alle omstændigheder skal vi modtage det fulde beløb inden afsendelse af uret/urene. Medmindre vi underretter dig om andet, kan vi acceptere betaling via følgende metoder, hvis du bor i Danmark:
Kreditkort eller betalingskort: Betalinger skal være 3D-Secure.
Kontanter: Vi accepterer kun kontant betaling op til maksimalt 49.999 DKK på vores kontor. Du bliver bedt om at fremlægge bevis for identitet eller kørekort.
Bankoverførsel: Vi accepterer betaling med Mobilepay, Express betaling (samme dag) overførsler eller internationale overførsler. Vi informerer dig om vores kontooplysninger, inden du accepterer en ordre.
Hvis du vil se uret før køb, kræver vi et depositum på DKK 300, og du bliver bedt om at fremlægge bevis for overførsel af penge eller et screenshot. Differencen kan betales ved afhentning på vores kontor i København. Depositummet er beregnet til logistikomkostningerne og refunderes ikke.
Finansieringsmuligheder: Vi har et kommercielt forhold til en kreditudbyder, der tilbyder 'køb nu, betal senere' med Klarna. Vi og / eller vores kreditudbyder kan afvise finansieringsansøgninger efter eget skøn. Hvis vi eller vores kreditudbyder afviser din ansøgning, kan du enten betale for urene ved hjælp af en anden betalingsmulighed eller annullere din ordre.
Siden Ordreoversigt på vores websted giver dig en oversigt over prisen på ure, vores leveringsomkostninger og eventuelle tillægsgebyr på kreditkort og viser det samlede beløb, der skal betales.


To Top