Fossil Banner

Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Asc

Items 1-48 of 215

Nye Fossil Ure

Fossil: Det perfekte hverdagsur

Fossil tilhører Fossil Group Inc. hvor ”Fashion Meets Technology. Formål betyder virkning ''. Med det mål at levere ure, der supplerer enhver stil, stemning og livsstil, skabte Fossil fashionable, men alligevel kvalitet og overkommelige ure. De har en række samlinger at vælge imellem, såsom Fossil Townsman, Fossil Minimalist og Fossil Grant, for blot at nævne nogle få. Uanset om du vil have et slankt og minimalistisk ur til hverdagsbrug, et elegant og elegant tilbehør til formelle begivenheder eller et køligt og kantet ur til forhøjet look, har Fossil dig dækket.


Kollektioner af fossile ure

Priser for Fossil Townsman: Klassiske dress-ure

De to ord, der altid kommer op, når vi taler om Fossil's Townsman Collection, er elegante og klassiske. Måske er det derfor, denne kollektion er blandt de populære, når det kommer til Fossil ure. De 60'ers inspirerede ur, der fås i både kvarts og automatiske selvvindende bevægelser, kommer for det meste med en 3-hånds urskive med romertal. Du kan vælge mellem en læderrem til et mere tidløst look eller en rustfri rem, hvis du ønsker et mere moderne look. Prisintervallet for denne samling er omkring $ 159,00 USD til $ 279,00 USD.

Townsman Automatic Light Brown Leather Watch har en sofistikeret marineblå urskive, der passer godt til den brune ægte læderrem med en remspænde. Det 48 mm automatiske ur har en vandtæthed på 50 m og er prissat til $ 249,00 USD. Par det med et matchende brunt bælte og sko til et ubesværet sammensat outfit.

På den anden side har Townsman Automatic Black rustfrit stålur en sort urskive med en sort rustfrit stålrem med en enkelt skubberlås. Ligesom den første har dette 44mm ur også en vandmodstand på 50m og kører automatisk. Få dette stykke til $ 279,00 USD, og ​​par det med neutrale farvede tøj som sort, grå eller hvid eller med en sortfarvet læderjakke til et sporty look.


Priser på Fossil FB-Line: ure til vandsportentusiaster

En interessant kendsgerning ved Fossils FB-Line er, at selvom den er inspireret af dykkerure, er den faktisk ikke beregnet til at blive brugt til dykning i dybe farvande, da den slags sport kræver mindst 200m eller 20 ATM, og denne linje kun har 100m eller 10 ATM. Dette niveau af pengeautomat er kun egnet til at snorkle i lavt vand, sejle eller hænge ud i poolen. En anden funktion, den har, er glød i de mørke hænder, som dykkerure skal navigere rundt i havets dybder. Du kan få et ur fra denne linje til omkring $ 129,00 til $ 219,00 USD. Begrænsede udgaver kan dog koste op til $ 329,00 USD.

Hvis du vil score et Rolex-ur, skal du gå til Fossils FB-01 trehånds dato rustfrit stålur. Det ligner Rolex Submariner til en meget lavere pris på kun $ 129,00 USD. 42mm uret har en kvartsbevægelse, etui og en rem i rustfrit stål og en enkelt skubbar foldelås.


Priser for Fossil Hybrid Smartwatches

I modsætning til andre mærker, der har digitale ure med almindelige sager fastgjort til almindelige stropper, skabte Fossil deres, som om det er et analogt ur, men faktisk er digitalt i virkeligheden. I stedet for at have en sort skærm, medmindre den er rørt, har Fossil Hybrid Smartwatch et altid analogt ansigt, der har det klassiske udseende af deres ure. Medmindre du nævner det, vil folk ikke være i stand til at bemærke, at hvad du har på dit håndled, faktisk er mere end bare et almindeligt ur. Du undrer dig måske over, hvad formålet med at købe et smartwatch, der ligner et almindeligt ur med en traditionel urskive. Denne type ur er velegnet til de mennesker, der ønsker et tidløst og traditionelt ur, men med funktionerne i et smartur. Det er så simpelt som det. Hvis du er interesseret i at købe, vil det koste dig mere eller mindre $ 175,00 USD til $ 215,00 USD.

Hybrid Smartwatch HR Collider Black Silicone er et fossilt ur, der er perfekt til mænd, der ønsker et ur, der ikke kun er godt at se på, men som også passer til deres livsstil. Du kan bruge det til arbejde på grund af det slanke udseende eller når du træner på grund af dets silikone-rem. Dette 42 mm smartwatch har en 16 MB lagerplads og er kompatibel med Android ™ 5.0+, iOS 12.0+. Det er hurtig opladning og har funktioner som aktivitetssporing, pulssporing, visualiserede træningsruter osv. Prissat til $ 195,00 får du helt sikkert det, du betaler for.

For alle kvinder derude er Hybrid Smartwatch HR Charter Rose Gold-Tone rustfrit stålnet det ideelle ur til dag til nat. Dens rosaguldfarve er et smukt element, der kan føjes til dit kontorudseende, men alligevel har den nok afslappet stemning på grund af den rustfrit stålnetstrop, der ser perfekt ud til din piges aftenudstyr. Dette 42mm smartwatch har de samme funktioner som Hybrid Smartwatch HR Collider Black Silicone, men er prissat til $ 215,00 USD.

 

Priser for Fossil The Minimalist ure

Hvis du er mere interesseret i formelle tøj, er Fossil Minimalist Collection noget for dig. Baseret på selve navnet er linjen enkel og ligetil med sine slanke kasser og knap dekoreret urskiver. Uden dristige udsmykninger er det let at læse og let at se på. Derudover har alle 5 ATM-vandmodstand og kvartsbevægelser. Du skal dog være opmærksom på, at urskiverne i denne samling har ret store ansigter, der måler 44 mm i forhold til kjoleure i andre mærker. Selvom det for det meste sælges med læderremme, fås ure med rustfrit stålremme også. Den billigste pris på dette ur ville være omkring $ 119,00 USD.

Bare fordi samlingen er minimalistisk, betyder det ikke, at den kun er begrænset til neutrale farver. For et mere forhøjet, men alligevel minimalistisk udseende, se The Minimalist Three-Hand Navy Leather Watch. Dette ur på $ 119,00 USD har en blå urskive, en blå læderrem og en guldæske, der ser meget elegant og moderne ud. Par det med enhver skygge af blåfarvet langærmet skjorte eller blazer for et maskulint og luksuriøst look. Hvis du vil bruge det til et afslappet outfit, vil et par blå jeans og en hvid skjorte med dette ur helt sikkert opgradere det ensomme ensemble.


Priser for Fossil Grant ure: Dit sporty-elegante valg

Fossil Grant Collection er let genkendelig på grund af sin kronograffunktion. Det er dybest set en indbygget stopur-funktion og kan styres ved hjælp af to pushere placeret på højre side af uret. Alle har romertal og en vandtæthed på 5 ATM. Du kan vælge mellem læder eller rustfrit stål til remmen og et almindeligt ur eller et smartur. Et stykke Fossil's Grant vil koste $ 129,00 USD til $ 169,00 USD.

De mest populære modeller er ure med blå urskiver, brune læderremme og æsker i rustfrit stål. Kombinationen af ​​blå og brun, uanset nuancer, er altid en klassiker, da den let kan klædes eller klædes ned.

Grant Chronograph Light Brown Leather Watch har en kvarts kronograffunktion og en blå urskive lukket i en 2-tone rustfrit stål sag. Det 44 mm ur, der koster $ 149,00 USD, parres bedst med en blå dragt og brunt læderbælte og sko til et formelt look eller en brun læderjakke parret med jeans for et køligt og afslappet look.

 

Fossile ure milepæle og innovationer

Startende med vintage-ur, fortsatte Fossil med at opnå større højder, da det gik langs strømmen af den stadigt skiftende teknologiverden. I 2016 introducerede Google det digitale ur Android Wear 2.0, som senere blev ændret til Wear OS af Google. Dette gav adskillige mærker som Fossil mulighed for at komme ind i en verden af digitale ure.

Fossil mener ikke, at du skal vælge mellem stil og funktionalitet. Med deres bærbare enheder kan du nu hæve dit look med bekvemmeligheden ved at holde dig forbundet til dine daglige behov. Du kan foretage og besvare opkald, sende tekster, overvåge din puls og aktivitetssporing, indstille påmindelser, kontrollere vejret og meget mere. Overtid udgav de flere digitale ure med forskellige stilarter, farver, materialer, funktioner og kompatibilitet med både Android og iOS. Du vil helt sikkert være i stand til at finde et digitalt ur, der passer til dig.

To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.