Emporio Armani Banner

Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Asc

Items 1-48 of 632

Nye Emporio Armani Ure

Emporio Armani ure: En kollektion af fine italienske ure

Lige siden sin første lancering i begyndelsen af ​​80'erne har Emporio Armani løbende forsynet sine kunder med luksusvarer, der afspejler Giorgio Armanis stilistiske vision og æstetik. Dens produkter har en distinkt elegance, der udstråler omdømmet til Giorgio Armani-mærket.

Blandt det tøj og tilbehør, virksomheden producerer, er ure nogle af de mest populære, da hvert ur tilbyder et unikt træk, der er perfekt til enhver lejlighed og formål. For eksempel har et Emporio Armani-kronografur, ligesom Emporio Armani Classic Chronograph Black Dial Herreur, en indbygget stopur-funktion, der er gavnlig for sportsentusiaster eller for enhver, der ønsker et simpelt, men alligevel multifunktionelt ur.

Emporio Armani vrimler med luksuriøse modeure at vælge imellem. De fleste Emporio Armani ure til mænd kommer med rustfrit stål eller læderbånd, der passer til dine sorte slipsbehov. I mellemtiden kommer Emporio Armani dameure med en række designs, der er udsøgt lavet til at blande uanset hvad din smag er.


Emporio Armanis urkollektioner

Fra priserne på Emporio Armani, som vi nævnte ovenfor, er det tydeligt, at disse ure har en bred vifte af udsøgte designs og typer til mænd og kvinder. Hvert Emporio Armani-ur har et unikt design, som Giorgio Armani selv er fagligt kurateret og stylet, hvilket gør det endnu mere tiltalende for dem, der er loyale entusiaster af Giorgio Armani-mærket. Derfor har vi kategoriseret og anbefalet nogle af de innovative og fremragende kvalitetsure, de har at tilbyde.


Priser for Emporio Armani Dress ure: Minimalistiske ure til enhver stil

Når det kommer til design og stil, bør Emporio Armani kjoleure være en del af din samling. Disse er et af de mest alsidige ure i Emporio Armani-kollektionen, der tilbyder mange forskellige designs, typer og materialer til deres ure. At finde et kjoleur, der passer til dig, er ikke et problem, da disse typer ure har minimal design, så de kan blandes og matche med dit formelle slid. Disse ure er normalt overkommelige, da det appellerer mere til den daglige professionelle.

For eksempel har vi Alpha rustfrit stål kvartsblåt ur herreur, der er perfekt til de formelle påklædninger. Den kommer i en rund kasse, der er lavet af rustfrit stål. Det har også et kalveskindlæderbånd, der er alsidigt og glat for huden. Med hensyn til detaljer er farven i en blå nuance med geometriske indekser, der giver den subtile dimensioner på urskiven.

På den anden side har Emporio Armani dameurekollektionen en række udsøgte designs. Gianni T-Bar er for eksempel smuk i farve og design. Det er æstetisk tiltalende at se på med sin rosa guldfarve og hvidfarvede urskiver. Den runde kasse matcher de romerske talindekser for en jævn og elegant strøm af rustfrit stål. Drevet af en kvartsbevægelse er denne type dameur til en pris af $ 179 USD.

Der er andre Emporio Armani kjoleure til både mænd og kvinder, der er lige så elegante. Dressur er beregnet til at være minimalistisk med hensyn til design og følelse, så det matcher med brugerens personlighed.


Priser for Emporio Armani Automatic: Klassiske ure til hverdagsbrug

Hvis du leder efter noget, der er lidt mere på den konservative side af Emporio Armani-ure, så er et automatisk mekanisk ur en anden mulighed. For disse ure vil du måske prøve Automatic Skeletal Dial Men's Watch, der sælges for $ 359 USD. Den leveres med lysende rosaguldtonede urskiver og indekser. Den har også en læderrem til en smidig pasform. Som forventet fra navnet har den en skeletskive, der giver et overblik over den mekaniske bevægelse.

Et andet lignende ur er Luigi Automatic Silver Dial Herreur til en pris af $ 309 USD. Den har en rosaguldfarvet rustfri stålkonstruktion, der er utrolig elegant i sig selv. Farven ser perfekt på læderremmen, den kommer med. Disse to er en del af Emporio Armani Automatic urkollektionen, som er på den dyrere side, da den er mere kompleks med hensyn til dens mekanik og design.

Automatiske ure er selvvindende ure, hvilket gør dem lettere for brugeren at bruge. Med andre ord er det unødvendigt at vikle urene manuelt ind imellem. Derfor har du disse typer ure fra Emporio Armani-kollektionen for at give dig mulighed for et urdesign, der er mere komplekst, men alligevel elegant at have på.

 

Priser for Emporio Armani Chronograph: Uret til sportsentusiasten 

Emporio Armani Chronograph-urkollektionen er til enhver sportsentusiast eller for dem, der er interesseret i multifunktionalitet. Når du køber et Emporio Armani-kronografur, kan priserne variere afhængigt af urets størrelse og materiale. Kronografure fra mærket kan variere fra $ 149 USD til $ 340 USD. De dyrere som Chronograph Pale Gold-Tone rustfrit stålur måler 43mm i diameter. Det har også en creme urskive med bleg guld-tone stick indekser, parret med et rustfrit stål armbånd.

Et Emporio Armani-kronografur fås i forskellige størrelser og farver, som du kan vælge imellem, men det er typisk for disse ure at have en stopur-funktion, multifunktionalitet og komplekse mekanismer. Hovedfokus er imidlertid kronografens evne til også at spore begivenheder på samme tid. Disse er ideelle ure til dem, der er på udkig efter en sporty ur.

 

Priser for Emporio Armani Smartwatches: Et innovativt svar på moderne teknologi

Emporio Armani udgav for nylig en smartwatch-samling, der siges at indeholde æstetikken i et ikonisk Armani-mærke og avancerede teknologiske funktioner, der ligner en touchscreen-telefon. Et Emporio Armani smartwatch indeholder apps, der hjælper med daglige aktiviteter og arbejde.

For eksempel er Smartwatch 3 Matte Silver et 44,5 mm ur, der er tilpasset brugeren. Det bruger Wear OS by Google-teknologien og leveres Bluetooth-aktiveret, hvilket betyder, at den er kompatibel med enhver moderne smartphone. Den har en rustfri stålkomponent. Så denne nyopgraderede Emporio Armani-smartwatch-samling giver dig adgang til telefonens indhold i dit ur. Dette gør hektiske tidsplaner lettere at navigere for bæreren. De kommer også i forskellige farver som sort, blå og guld. For disse smartwatches er prisen fastsat til $ 375 USD.

 

Emporio Armanis milepæle og innovationer

For Giorgio Armani er udvidelsen af ​​hans vigtigste Armani-brand til en række undermærker en præstation og milepæl i sig selv. Mærket er virkelig vokset til sin egen modebranche, der sætter standarden for andre luksusmærker. Fra tøj, tilbehør og solbriller til parfume, skønhed, boligindretning, hoteller og blomsterdekorer er det forbløffende, hvordan Giorgio Armanis kontinuerlige innovative ideer har rystet modeverdenen til sin kerne. Han har virkelig sat sit præg i modebilledet med sin kunstneriske sans.

Emporio Armani har været i modebranchen siden 1980'erne og har fortsat med at blomstre. Det siges, at Giorgio Armanis forretning er en klassisk succeshistorie, der har fået ham mange beundrere. Han adskiller sig med sine strålende urdesign, der giver dem en egen personlighed. Hans talent ligger i den måde, han omhyggeligt lægger mærke til hver af designdetaljerne i hans Emporio Armani ure til mænd og Emporio Armani dameure. Fra det enkle og elegante design af et kjoleur til kompleksiteten af ​​et Emporio Armani-kronografur er det klart, hvorfor mærket laver et navn for sig selv.

To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.