Diesel Banner

Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Asc

Items 1-48 of 83

Nye Diesel Ure

Dieselure: Stilfulde ur, der ikke bryder banken

Diesel er kendt for at tilbyde moderigtige og unikke ure, som du føler dig sikker på at sætte på dit håndled. Selvom det er populært for sit stilfulde design, opretholder det stadig overkommelige priser, hvilket gør det til en god mulighed for alle. Diesel holder sig også på toppen af de teknologiske fremskridt med sine smartwatches og appellerer til en bredere vifte af kunder.

Det gjorde sig også kendt for at producere ure med stærke maskuline designs fremmet af store urskiver. Nogle af Diesel store ansigts urmodeller er den klassiske Mega Chief Chronograph og den robuste Mr. Daddy 2.0 Chronograph. Med nogen af disse eller andre Diesel ure til mænd kan du helt sikkert se godt ud uden at bruge meget.


Diesel Watch-kollektioner

Diesel tilbyder ikke kun moderigtige, men også pålidelige ure, så det kan være et perfekt valg for dem, der er efter kvalitet. For at give dig et glimt af brandets klassiske stykker og smartwatches, der ser klassiske ud på dit håndled, her er deres samlinger.


Priser på Diesel On Fadelite: Legende Smartwatch til ham eller hende

Diesel On Fadelite blev introduceret i 2020 og er det nyeste medlem af Diesel On-familien, som er brandets serie af smartwatches. Mens Diesel producerer overdimensionerede designs, har denne model en mindre formfaktor, hvilket gør den tiltalende for både mænd og kvinder. Takket være sin nylon taske er Fadelite overraskende let, hvilket gør den velegnet til at bære til et løb.

Dens stilfulde rem har en fadeeffekt fra en farve til en anden, hvilket var referencen for kollektionens navn. Den tilbyder fire forskellige farver, men den ene har en helt klar rem, perfekt til dem, der ønsker et mindre legende udseende. Der er også en On x MDJ Limited Edition Fadelite, der leveres med udskiftelige klare TPU og flerfarvede stropper.

Denne smartwatch-samling leveres med mange funktioner, herunder GPS, pulssensor og NFC til kontaktløse betalinger. Det har et Snapdragon 3100-chipsæt, som gør det muligt for Googles Wear OS at køre og et 512 GB RAM, der hjælper med at forbedre ydeevnen. Denne model er også svømningssikker, så du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver våd, siger når du er på stranden.

Diesel On Fadelite kommer til en rimelig pris, der ikke skader dig eller din lomme. Samlingen blev lanceret med en pris på $ 275 USD, som man kan betragte som overkommelig i forhold til konkurrencen. Med dette sagt er det mere tiltalende i et bredere markedsspektrum. Det er værd at bemærke, at priserne på Diesel-ur kan variere afhængigt af modellen, især når det er et stykke i begrænset udgave. For eksempel koster den nævnte On x MDJ-model $ 360 USD, hvilket er dyrere end de fire modeller i Fadelite-samlingen.


Diesel On Axial: Smartwatch, du kan høre

Med sit robuste og maskuline udseende ville denne smartwatch-samling sikkert se godt ud på en mands håndled. Diesel On Axial blev lanceret i 2019 og har siden da gjort et stort indtryk. Denne model er et af Diesel-ure til mænd, der leverer et hårdt look, men forbliver moderigtigt. Med hensyn til remmen kan du vælge at have rustfrit stål, ægte læder eller denimrem afhængigt af dit modemål. Dens design er ikke den eneste gode ting ved Axial-kollektionen, da dens fremragende funktioner understøtter dens udseende.

Diesels Axial-samling huser et Qualcomm Snapdragon Wear 3100-chipsæt og en hukommelse på 1 GB. Det har også 8 GB lagerplads, som du kan bruge til at gemme nok apps og musik. Nogle af dens nyttige funktioner er indbygget GPS til afstandssporing og aktivitets- og pulsovervågning. Det har også et svømmesikkert design, men dets vandmodstand er kun op til 30 m eller 3 ATM. Du kan også forlænge batteriets levetid takket være dens tilpassede batteribesparende muligheder.

En ting, der får den til at skille sig ud fra resten af ​​Diesel's smartwatches, er, at den har en indbygget højttaler. Mens udvalgte Diesel On Full Guard 2.5-modeller også har en højttaler, tilbyder resten af ​​samlingen kun en mikrofon. Axials fordel med sin højttaler er, at den lader dig høre og sige den musik, du spiller i den, eller svarene fra Google Assistant. Du kan også tage telefonopkald ved hjælp af dit Axial smartwatch, hvis du binder det med din iPhone eller Android-enhed.

Hvor meget koster et Diesel-ur i denne samling, spørger du? Axial smartwatches koster en rimelig pris på $ 350 USD i betragtning af de funktioner og den stil, du ikke får fra de andre.


Priser for Diesel Mega Chief: Kronografen for moderne mode

For dem, der søger et Diesel-stort ansigtsur, er Diesel Mega Chief-kollektionen et imponerende sæt at vælge imellem. Denne overdimensionerede ur har en kvartsbevægelse og kan fortsætte med at fungere i årevis. Den har også en mineralskrystal, en kronograf og et kalenderdatovindue, der appellerer til kundebasen. Denne samling kan også prale af sine tre underopkald, der sporer forskellige slags tid og leverer et klassisk look.


Med sine lysende hænder og markører har du ikke svært ved at kontrollere tiden på dit ur i mørke. Hvad der er mere imponerende er endda de subdial hænder og alle de markeringer, du har brug for at se i fravær af lys, der lyser i blåt. Dette Diesel Chronograph-ur kan også påtage sig vandeventyr undtagen dybdykning takket være dets 50 m vandmodstand.

Denne Diesel store ansigt ur kollektion tager også en utilitaristisk stil i sin limited-edition Mega Chief Concrete. Dens krystallinser med en farvegradient fra blå til orange og brugen af ​​ægte beton giver et tydeligt udseende og struktur. I sit tilfælde tilbage vil du se en indskrevet sætning, der lyder "at bo i en betonjungel." Dette Diesel Chronograph-ur har en pris på $ 300 USD.

Nogle af Diesel Mega Chief-modellerne koster $ 260 USD, men der er nogle modeller fra samlingen med mere overkommelige priser.


Priser for Diesel Mr. Daddy: Timepiece for the Never Shy


Diesel Mr. Daddy 2.0 kollektionen tilbyder overdimensionerede Diesel ure til mænd, der ikke er til de indadvendte. Dens størrelse, struktur og funktioner er store og dristige nok til, at det endda ville starte en samtale. Med det heavy metal i udseende og design, som dette ur sport, er der ingen tvivl om, at det kan komme med en erklæring.

Dette Diesel Chronograph-ur kan prale af dets fire-tidszone-funktion, hvoraf tre har et display med kvartsbevægelse. Disse fire forskellige zoner viser forskellige slags tid, hvilket gør det til et ur med stærk mekanisk berøring. Det praler også med sine lysende hænder og markører, der giver dig mulighed for at kontrollere tiden, selv i mørke. Det betyder, at du ikke behøver at tænde lysene, mens du er i din bil eller seng om natten.

Diesel Mega Chief ure tilbyder også en alarmfunktion med 24-timers display. Mens man ikke ville tage dette med på et vandeventyr, kan det stadig modstå vandstænk takket være dets vandmotstand på 30 meter. Med hensyn til prisen koster de fleste modeller fra denne Diesel Chronograph-urkollektion $ 219 USD, men nogle koster lidt mindre. F.eks. Koster Mr. Daddy 2.0 kvarts sort urskive grå læder DZ7311 kun $ 189 USD på grund af visse faktorer.


Priser for Diesel Griffed: The Watch That Won't Go Out of Style

Diesel Griffed-kollektionen viser en industriel stil og er et must-have for dem, der ønsker et mindre kedeligt ur. Det tilbyder forskellige modeller med forskellige materialer fra nylon til stropper i rustfrit stål for at rocke dit fashion statement. Diesel Griffed Chronograph DZ4521 kan for eksempel prale af et nylonkassemateriale og dens røde og blå iriserende urskive. Modellerne fra denne samling kan have forskelle, men kronograf og tre underopkald er noget, de deler.

Dette er igen et af Diesel-ure til mænd og er ikke for alle på grund af dets store og dristige design. Selvom dette kan være sandt, går det ikke ud af stil, hvilket gør det til et fantastisk stykke at investere i. Dette Diesel Chronograph-ur er også stænktæt, som du ikke har noget imod at bære, mens du tager et bad.

Prisen for denne samling varierer fra $ 220 USD til $ 260 USD, hvilket er relativt billigt. Dette gør Diesel Griffed-modellerne til en god mulighed for dem, der leder efter et ur, der passer til deres stil.


Diesels milepæl og innovationer

Som et modeuremærke, der hævder at sætte trends i modsætning til at følge dem, holder Diesel aldrig op med at søge ting for at innovere. De bykulturstendenser, den inkorporerer i sine stykker, er bemærkelsesværdige, hvilket er noget, der får andre til at kigge igen. Diesel tilbyder også forskellige kollektioner inspireret af kundernes smag og præference, hvilket fører til et friskere design.

Mens dette mærke tilbyder armbåndsur til både mænd og kvinder, sigter de fleste af designene kun på mænds opmærksomhed. Dieselens store ansigts urmodeller gør for eksempel mærket noget adskilt fra andre klassiske, men alligevel overkommelige urmærker. Det er let at fortælle, at de er Diesel-ure til mænd, da de viser et overdimensioneret fed design, der appellerer til det maskuline marked.

Hvis du er på udkig efter ure i begrænset udgave, har Diesel også nogle. Et eksempel er Mega Chief Concrete, som har en ægte betonkasse og krystalglas med en blå til en orange farvegradienteffekt. Diesel fortsætter med at lede efter muligheder for at skabe noget nyt, så der kommer mere sofistikerede ure. En del af innovationen er også at fremstille smartwatches, du kan overveje, hvis du vil have en bærbar enhed, der skal fungere som telefonudskiftning.

To Top
chrono 24
5 Star

Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.