Chanel Banner
Set Ascending Direction

4 Items

Nye Chanel Ure

Ny
J12 Quartz Black Dial Ceramic Ladies Watch
Chanel
H2569
Begrænset antal
Vejl. pris: 49.300,00 kr Før: 43.799,00 kr
43.649,00 kr
Spar 11%
Spar 11% med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Dameur i Keramik
J12 watch
Chanel
J12 watch
H6185
Begrænset antal
Vejl. pris: 59.500,00 kr Før: 54.699,00 kr
54.549,00 kr
Spar 8%
Spar 8% med rabatkupon
Ny
J12 Watch Urskive Unisex ur
J12 watch
Chanel
J12 watch
J12 H0682
Udsolgt
Før: 31.099,00 kr
30.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Unisex Ur i Sort
J12 watch
Chanel
J12 watch
H0685
Udsolgt
Før: 34.499,00 kr
34.349,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon

Chanel ure: En blanding af høje smykker og luksusure

Oprettelsen af ​​Chanel ure startede i 1987, da mærket oprettede en armbåndsur division ledet af Jacques Helleu, der har været Chanels kunstneriske leder - øjet bag Chanel - i næsten tre årtier. Han blev derefter efterfulgt af Arnaud Chastaingt i 2013, som nu er førende Chanels urmageri.

Mens de er centreret omkring en monokromatisk palette, der er loyal over for brandets tema, har hvert af Chanels luksusure et design, der er unikt for sit eget. Chanel Première-kollektionen indeholder cocktailure med et ukonventionelt designkoncept. Chanel J12 er derimod revolutionerende i sin unisex appel. Chanel BOYFRIEND-kollektionen, selvom den betragtes under Chanel-damerure, er radikalt elegant alene og slører linjerne mellem feminin og maskulin stil. Chanel Code Coco udstråler på den anden side ultra-chic stil med Chanels signatur quiltemønster - den ikoniske pung i 2.55 i lås. Chanel Mademoiselle Prive er ren perfektion af sin art - betragtes som en ægte pioner inden for Chanel dameure. Og endelig bærer Chanel Monsieur Collection løveforseglingen for at betegne mærkenes fineste urbevægelser, og repræsenterer alt det maskuline.

 

Forskellige Chanel ure kollektioner

Fra den feminine allure i Chael Premiere-kollektionen, den sportslige tilgang af Chanel J12, til den perfekt udførte blanding af kvindelighed og maskulinitet i BOYFRIEND Collection, er hvert Chanel-ur kendt for sin tydeligt genkendelige stil. Chanel diamanture i kollektionen af smykkerure giver Chanel friheden til at skabe smukke diamantbesatte ure. Mens Monsieur og Mademoiselle Prive-kollektionerne imødekommer både maskulin og feminin smag. Selvom det er forskelligt alene, slår hver enkelt de rigtige akkorder med alle Chanel-entusiaster.


Priser for Chanel J12 Collection: Trendy ure til Girl Boss

Sammenlignet med mange kendte schweiziske ure er Chanel ret ung i historien. Mens det har været i horologiscenen i et par år siden lanceringen af ​​Premiere-kollektionen, var det først, da J12-modellen blev frigivet, der gav Chanel-ure den anerkendelse, den fortjener - som en sjælden modevare i Haute Horlogerie.

Ved oprettelsen af ​​Chanel J12 blev Jacques Helleu inspireret af sejlbåde, især fra 1930'ernes 12 meter lange J-klasse racerbåd ved America's Cup, hvor uret blev opkaldt efter. Han ønskede at skabe et sporty og kantet ur injiceret med luksus i stropperne. Med disse temaer, der styrede designet, var det kun logisk at vælge keramik - som det bedste materiale at bruge, da det er let og ridsefast, og farven er helt sort og hvid.

På grund af dette valg i design og materiale er urentusiaster dengang opdelt mellem at betragte Chanel J12 som et simpelt modeur, der bryder alle koderne for luksusurmageri, eller som et revolutionerende ur med et helt sort eller helt hvidt keramisk design , en stil, du ikke ville se meget almindeligt på sin tid. En ting er imidlertid klart nu, men Chanel havde forudset den moderne trend - hensynet til modeartikler, der passer både til mænd og kvinder.

Mens J12 generelt markedsføres som et sportsur til kvinder, understøttet af det faktum, at kvindelige A-liste berømtheder som Blake Lively og Keira Knightley bliver set med den, var nogle tidlige versioner designet til at appellere til mænd. Et sjældent eksempel er J12 Watch H2129 med en Superleggera-kronograf, kromatisk stål og en stor diameter på 44 mm. populært blandt Chanel diamant ure er Chanel dameur H1628 med en hvid keramisk kasse og armbånd.

Arnaud Chastaingt, direktøren for Chanel's Watchmaking Creation Studio, redesignede J12 og mistede den sorte stålkasse og erstattede den med en sort eller hvidlakeret urskive. Chanels ure entusiaster ved, at J12 altid ville komme i enten sort eller hvid, Chanels signaturfarver, der omfatter klasse og luksus. For nylig går Chastaingt til en hybrid tilgang, der skaber J12 Paradoxe Watch, såkaldt på grund af dets usædvanlige design, der fletter sort og hvid sammen i en enkelt skabelse.

Hvor meget koster et Chanel-ur i denne samling? Chanel J12 har nu 46 modeller i sin samling, inklusive J12 Jewellery Watch til en pris af $ 60.000 USD, J12 Electro Dream Watch, et af de dyreste Chanel ure i denne samling, er prissat til $ 110.000 USD. I mellemtiden er den berømte Chanel J12 Flying Tourbillon prissat til $ 160.000 USD.

 

Priser for Chanel Première-samlingen: indbegrebet af tidløse og uimodståelige ure

Chanel Premiere Watch har en uimodståelig lokke kendt for det mest ukonventionelle designkoncept og inspiration i urmagerhistorien. Dette cocktailur har oprindeligt en ottekantet kasse med inspiration hentet fra formen af ​​Place Vendome's luftfoto. Det er kendt som mekkaet for luksus og fejlfri arkitektur, det perfekte symbol for så fint tilbehør. Det ligner også formen på hætten på flaskehætten til den mest ikoniske Chanel nr. 5 parfume.

Næsten synonymt med Chanel-mærket er Camellia-blomsten, der hylder buketten til Coco Chanel af Boy Capel, hendes påståede polo-elsker. Premiere Camelia Skeleton er kun en af ​​de modeller, der har camellia-charmen som en dekorativ tilføjelse. Camellia Skeleton er snoet med en sortlakeret urskive og har også en sort gummirem med et fløjl touch og en Ardillon spænde. Prissat til $ 155.000 USD bliver Chanel Premiere Camelia Skeleton-uret, lavet af 18K gult guld og titanium, et af de dyreste ure i denne samling.

Endelig har vi Premiere Flying Tourbillon, et andet dyrt Chanel-ur i denne samling. Uret er et resultat af samarbejdet mellem Chanel og det schweiziske Renaud og Papi Workshop. En tourbillon tilføjes i urets undslipning for at øge nøjagtigheden. Der er flere muligheder for rammesæt, herunder en baguette og brillantslebne smaragd, rubiner, safirer og diamanter.

Med sine tilbagevendende armbånd i stålkæde sammenflettet med sort læderbånddesign opretholder Premiere-kollektionen en feminin allure. Imidlertid er konceptet med kollektionen som helhed ikke kun at fremvise Chanel som et mærke, men også at fremvise skønheden i selve Paris.


Priser for Chanel BOYFRIEND Collection: Ure til de stærke, men sarte kvinder

Én ting at bemærke ved luksusure fra Chanel BOYFRIEND-kollektionen er dens rene enkelhed med elegante rene linjer og perfekte former. En anden ting, der er tydeligt i designet, er de glatte feminine træk, herunder skrå hjørner, og størrelsen stadig inden for de feminine parametre, som ikke går længere end 28 mm.

Der er imidlertid så meget forvirring i dens nomenklatur. At tage reference fra kærestejeans og betragte uret som noget, som en kvinde låner fra deres kæreste, er noget af et mislykket forsøg på at navngive samlingen. Selvom mærket hævder, at designets koncept sigter mod at sløre linierne mellem kvindelighed og maskulinitet, kan nogle urkendere ikke relatere. Selvom det er navngivet som sådan, er designet tydeligst feminint og sætter det i kategorien Chanel dameure.

Ved at sammenligne designene med de tidligere Chanel ure kan du næsten se en lighed med Premiere Tourbillon ure, der deler den ikoniske kuffertform, men en version i mindre størrelse - noget du vil have på dig oftere end du ville med Premiere Tourbillon.

Chanels BOYFRIEND ure har et quiltet mønster af kalveskindrem enten med en ståldiamant eller et beige guldkasse. Det inkorporerer også skeletdesignet i broerne til dets bevægelser samt et tweed-design. BOYFRIEND-uret har også tilpasses udskiftelige urstørrelser og stropper. Alt i alt indeholder Chanel BOYFRIEND 35 modeller i sin samling. Priserne på Chanel BOYFRIEND ure kan gå så højt som $ 60.000 USD afhængigt af de anvendte materialer. Jo flere diamanter og ædle ædelsten, jo dyrere er uret.

 

Priser for Chanels Code Coco Collection: En hyldest til 2.55 håndtasker

Chanel Code Coco-uret har et moderne design med et langt, lige blankt sortpoleret stål med keramiske terninger, der er beregnet til at blive draperet på dit håndled. Uanset om det er et smykke eller et ur, er det vigtigste i Code Coco-samlingen, at det er et smukt stykke, der både er kunst og tilbehør.

Tilsyneladende i alle Code Coco ure er de spænde-designede stropper. Dette design er ikke tilfældigt. For at danne den dobbelte urskive er designet trukket fra den mest berømte 2,55 håndtaske som fastgørelse eller spænde, skjult under håndleddet. Mens det minder dig om metalkædehåndtaget, som du ofte ser i mange Chanel-håndtasker, blev det inspireret af militærposerne fra 1920'erne, der blev båret gennem dine hænder. Dette særlige design var en nyskabelse til tasker, der senere blev spændt på skulderen. Der er i alt 13 modeller inde i kollektionen, alle med spænde stropper lavet af meget modstandsdygtig keramik og stål, beige guld eller hvidguld eller sort kalveskind læder sammenflettet med skårne diamanter.

Den seneste tilføjelse til samlingen er Code Coco Pixel Watch omgivet af beige guld og diamant. Pris til $ 998.000 USD, det er en begrænset udgave begrænset til kun 20 stykker og er et af de dyreste Chanel ure i denne samling.

Priser for Chanel Mademoiselle Prive Collection: Det bedste af Chanel Ladies ‘Ure

Mademoiselle Prive er en samling ure med design, der hylder militærtøj. Perle, gyldne løver og diamantkamellierne er en tilbagevendende detalje, som du ville se i Mademoiselle Prive ure.

Men hvad der er mest elsket ved denne samling er, hvordan den fejrer kvindelighed med sin legende, men stadig klassiske emaljevisning af Camellia-kronblade og fine perler. Mademoiselle Prive H5429, til en pris af $ 166.000, har smukt arrangerede brillantslebne diamanter i fuld skærm - en anden af Chanel-diamanture, der er værd at se på. Den hvide guldbelagte taske forsegler bare det hele sammen, afbalanceret med den sorte satinstrop.

Priser for Chanel Monsieur Collection: Et emblem til alt maskulin

Hvis Chanel Mademoiselle Prive kun markedsføres for kvinder, er Chanel Monsieur mest tydeligt for mændene med sine geometriske detaljer og grafiske taldesign. Nogle modeller har en enorm størrelse løveemblem på skærmen for at understrege brandets fineste urbevægelse.

Tag for eksempel den begrænsede udgave Chanel Monsieur H5488 med en miniature guldskulptureret løveskive, der optager næsten halvdelen af ​​urets display. Prissat til $ 102.000 USD, har dette luksusur en sagsstørrelse på 40 mm. Den sorte emalje viser en retrograd minutindikator og springtimekomplikation, hvilket giver den fineste urbevægelse.

En anden begrænset udgave er Monsieur Watch H5487 med samme Grand Feu-emaljeskærm og komplikation som H5488. Dette luksusur til en pris af $ 166.000 USD er et af de dyreste Chanel ure i denne samling. Den har en sort alligator mønster kalveskindrem med en guld foldespænde.


 

chrono 24
5 Star

Baseret på 1171 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

1469 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.