Populære urmærker til mænd med stil

Ikke alle ure er skabt ens. Faktisk er nogle i deres egen liga. At kombinere imponerende håndværk med stilfuld æstetik, gør luksusure til meget mere end simpelt tilbehør; de er bærbare kunstværker. Som sådan er det ikke underligt, hvorfor navne som Rolex vækker en vis følelse hos ikke kun urentusiaster, men næsten alle. Så hvis du leder efter et ur, der giver valuta i forhold til mode og funktion i de næste mange år, kan du ikke gå forbi verdens mest overdådige uretiketter. Uovertruffen for deres sofistikerede design og præcise fremstilling, oser disse navne prestige og pragt. Her har vi samlet de bedste luksusuremærker, du har brug for at vide.

1. Audemars Piguet

Audemars Piguet blev grundlagt i 1875 af Jules-Louis Audemars og Edward-Auguste Piguet og producerer 36.000 af deres prestigefyldte ure om året. Faktisk bruger Tiffany & Co og Bvlgari dette mærkes bevægelser. Dette luksusuremærke er også kendt for at skabe det første luksus sportsur af stål. Dette blev døbt Royal Oak i 1972. Senere i 1993 skabte mærket det første store ur med navnet Royal Oak Offshore.

2. Vacheron Constantin

En af de ældste producenter af luksusure, Vacheron Constantin, blev grundlagt af Jean-Marc Vacheron i 1755 i Genève, Schweiz. Dette mærke af fine ure er medlem af Richemont Group. Vacheron Constantins ure afspejler virkelig deres arv. Med præcise detaljer sammen med traditionelle former og styling, er disse ure i modsætning til andre. Napoleon Bonaparte siges at have båret deres ure sammen med andre bemærkelsesværdige historiske figurer som Harry Truman og pave Pius IX.

3. Patek Philippe

Det schweiziske mærke, Patek Phillipe & Co, blev grundlagt i 1851. Urene kan prale af kompliceret mekanik og traditionel styling og er blevet båret af kongelige gennem historien. Inspirerende klassisk og unikt med sin karakteristiske signaturstil, holder dette brand sin markedsføring i overensstemmelse med deres reklamekampagner.

4. Blancpain

Et datterselskab af Swatch Group, urmærket Blancpain, var meget lig de andre mærker, der blev grundlagt i en anden æra; 1735. Blancpain gennemgik store udviklinger med sin vækst i det 19. århundrede, der opdaterede og moderniserede produktionen og innovationen af ​​deres ure. Blancpain har en bred vifte af forskellige ure til rådighed, inklusiv minimalistiske designs samt mere detaljerede stylede modeller.

5. Chopard

Chopard er kendt for deres schweiziske ure og er ikke kun kendt for deres unikke ure, men også for deres smykker. Grundlagt i 1860 af Louis-Ulysse Chopard, en schweizisk urmager, kan Chopard identificeres for sit klassiske udseende og store detaljer. Med avanceret teknologisk indflydelse og veletableret håndværk, er Chopard eftertragtet på grund af sine sofistikerede modeller. Med en klar designæstetisk og innovativ udvikling, er Chopard vokset til et verdensomspændende luksusmærke.

Valg af det rigtige ur til den rigtige lejlighed

At vælge den rigtige urstil til den rigtige lejlighed kan være vanskelig. Der er dog et par grundlæggende regler, du kan følge. Hvis du har jakkesæt på, er det bedst at vælge et slankt ur, der sidder glat under ærmet – ingen skal have et G-stød på deres bryllupsdag. Hvis du er meget ivrig efter at tilføje lidt mere personlighed til dit look, kan du i nogle tilfælde bære et luftfarts- eller motorsportsur. På bagsiden er afslappede tøj perfekte til at bære dit sports-, felt- eller dykkerur. Disse har tendens til at have en større profil med mere afslappede detaljer, såsom lærred eller silikone stropper. Selvom ikke alle mænd har en omfattende kollektion, bør et ur og en mere afslappet stil som et dykkerur, være i enhver fyrs garderobe for at dække til de fleste lejligheder.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.