Fuldend dit outfit med et designerur

Sort og stål. Det er ingen hemmelighed, at schweizerne er et reserveret folk, og mange ure fra det fastlåste forbund fejler på den farverige side, men hvis du ser godt nok efter, er det muligt at finde et udvalg af farverige lækkerier at bære i solskinnet. Hvis du har problemer med at udvælge noget tiltalende for årstidsskiftet, er der fire forslag, der imødekommer alle budgetter. Både indenfor herreure og dameure.

Rolex GMT-Master II

Det ville næsten være ærgeligt ikke at medtage ‘Pepsi’ GMT-Master II, selvom brugen af ​​hvidguld efterlader en sur smag i munden på dem, der ønskede at se det i mere overkommeligt stål. Det er ikke billigt, men det er cool og går tilbage til farveskemaet for den første GMT-Master, Bakelite-ramme giver plads til en keramik, selvom der er et strejf af gennemskinnelighed til det keramiske, der får det til at føles som en længe mistet relation til originalen.

Siden 2007 insisterede Rolex på, at den keramiske ramme næsten var umulig at fremstille i blå og rød. Selv for BLRO ser det ud til, at der var en slags kompromis, da både den blå og den røde ser ud til at være afgivende fra en lilla nuance, hvor den blå er en skygge, der adskiller sig fra den sorte og blå GMT-Master II, der blev frigivet i 2013. Det og den vanvittige vægt til side, er BLRO et meget attraktivt ur.

Seiko Astron

Siden starten i 2012 har Seiko Astron vist sig at være en massiv succes over hele kloden. I de år, det har eksisteret, har der været hundreder af tusinder af urentusiaster og globetrottere, der har opdaget de praktiske kvaliteter af Seikos GPS Solar-evner og den høje kvalitet af Astrons æstetik for at være en smuk blanding. Hvilke er perfekt til at skabe et smukt sammensat look, til både den klassiske mand og kvinde.

Tudor Heritage Chrono

Tudors Heritage Chrono giver fremragende værdi for pengene, og denne ‘blå’ version er ikke anderledes. Baseret på et farveskema fra den originale Tudor Montecarlo fra 1973, ser Blue ved første øjekast ud som en ligetil genbeskyttelse af Heritage Chrono, men nærmere eftersyn viser, at det ikke er tilfældet.

Det er klart, at den største ændring er farven, og blues, appelsiner og off-whites løfter den forholdsvis mørke Heritage Chrono til et mere sommerligt sted. Hænderne og markørerne har også ændret sig, hænderne med en meget kortere tilspidsning og lige skaft, og markørerne er påført med en tynd strimmel lume ovenpå. Disse er naturligvis lignende til vintage-originalen, og det giver den blå variation nok til ikke at føles som en let indbetaling fra Tudor. Heritage Chrono er allerede et populært ur og meget attraktivt med det, men ankomsten af ​​Blue har ført det til et nyt ønskeligt stadium.

Skagen ure til ham og hende

Her ser vi urmagere, der bringer mere end 30 års ekspertise ind i deres branche. Skagen viser os, at mindre er mere i designverdenen. De indfanger i højeste grad begrebet minimalisme og enkel skønhed.

På trods af deres slanke udseende overgår Skagen-enheder dog industristandarder og kommer endda med et rimeligt prispunkt, som de fleste kan være med på. Skagen ure til mænd og kvinder er populære for deres unikke minimalisme blandet med meget funktionelle detaljer. Hvert ur har fordelen af tidløse farver og praktisk holdbarhed.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.