Det ultimative modetilbehør

Ure kan tjene som mere end blot et funktionelt tilbehør. Det kan også være et smykke eller noget at parre det med. Ligesom smykker var ure også symbol på velstand, som en masse royale, rige og berømte ejede. Her så vi mærker som Patek Philippe, Breguet og Jaquet Droz. Og da smykker udviklede sig, gjorde ure det også. Nu bør enhver kvinde eje et ur til at parre deres smykker med.

Top 8 ure der udgør det perfekte tilbehør:

1. Bvlgari

Fascineret af det vilde drejer Bvlgaris design sig omkring naturens bredde. For eksempel inkluderer Bulgari Serpenti-samlingen ure og smykker, der afspejler billederne af en slange. Slanger inspirerede kollektionens sensuelle og dristige tilgang til tilbehør. Disser modeller passer perfekt til mere simple smykker.

2. Cartier

Cartiers distinkte stil spænder fra storhed til mere minimalistisk design. De tager inspiration fra næsten alt – natur, arkitektur og endda det anvendte materiale selv. Ligesom dets smykkekollektion har brandets urkollektioner som Santos de Cartier, Cartier Tank og Cartier Ballon Bleu et tydeligt look, der kun kan knyttes til mærket. De fokuserer på det tidløse udseende, hvad enten det er til smykker eller ure.

3. Chanel

Det franske modehus Chanel producerer alt, hvad en luksuriøs kvinde har brug for. Mærkets Ready-to-wear tøj og tilbehør er nogle af de mest foretrukne stykker inden for mode. Ejet af Wertheimers bærer Chanel Coco Chanels raffinerede æstetik uden at gå over toppen. Nogle af de mest fremtrædende navne, der blev ambassadører som Keira Knightley, Nicole Kidman og Marilyn Monroe, troede virkelig på brandets filosofi. Chanel er også kendt for at samarbejde med forskellige kunstnere og mærker og er et fremtrædende navn, som ingen simpelthen kan sige nej til.

4. Hermes

Det fantastiske ved Hermes er, at de ikke viger væk fra farver. Det er ikke hver dag, du ser et ur med lyserøde læderremme. Mærket får farve for at tjene et formål i stedet for blot at tilføje flair. De prangende detaljer i deres smykker og ure er tydelige selv langt fra. Tag for eksempel Hermes Clipper eller Heure H. Disse ure ser ikke farve som en fjende, men en ven, der hjælper dig med at skille dig ud i de mest fantastiske situationer.

5. Chopard

Chopard dameure og smykker har adskillige inspirationer. For eksempel inkluderer Chopard Imperiale-kollektionen sarte detaljer til nutidige designs. Det omfavner kvindelighedens kraft uden at fjerne ømheden ved den. Mærket bevæger sig også med deres Happy kollektioner, nemlig Chopard Happy Diamonds, Chopard Happy Hearts og Chopard Happy Sport. Hver Happy kollektion forener moderne teknologi med tidløs charme.

6. Piaget

Piaget har den dag i dag været en velkendt producent af ikoniske ure. Piaget Altiplano-uret forbliver verdens tyndeste ur efter at have afskåret Octo Finissimo. Med en bevægelse, der kun er 2 mm høj, er det fascinerende, hvordan Altiplano holder et stabilt, nøjagtigt slag. Hver Piaget urkollektion – der nu tæller Piaget Polo S eller Altiplano – har en tilsvarende eller perfekt halvdel fra sin smykkekollektion. Det er virkelig en one-stop-shop for luksus.

7. Breguet

Breguets samling af smykke pieces sætter diamanten på en piedestal. De producerer endda smykkeure med kollektioner som Marie-Antoinette Dentelle og Le Petit Trianon. Men de viger ikke væk fra legende design som L’Orangerie-samlingen. På den anden side er Breguets ure også kendt af entusiaster som Breguet Tradition og Breguet Classique.

8. Gucci

Mærket Gucci producerer raffinerede smykker samt sjovt tilbehør til underlige individer. Dens ure spænder fra unikke designs til karakteristisk elegance. Dette finder du i deres kollektioner som Gucci G-Timeless, Gucci Vintage Web, Gucci Horsebit og Sync. Disse kollektioner bærer brandets ikoniske logo, som ingen kan tage fejl af for noget andet.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.