De bedste budgetvenlige urmærker

Du vil have de bedste ure, du kan få, ikke? Bare på den betingelse, at det naturligvis passer til dit valgte prisniveau. Med andre ord vil du have det bedste for pengene! Hej til budgetvenlige urmærker. Bare fordi de er budgetvenlige urmærker, betyder det ikke, at de ikke er gode ure, på nogen måde.

(Inden vi dykker ind i det, er disse “budgetvenlige” urmærker ikke nødvendigvis billige, men kvaliteten og hvad du får for det – et ægte steal!)

Seiko 

Det bedste ved Seiko som brand er, at de har ure, der dækker alt inden for et rimeligt budget!

For eksempel kan du kigge på Seiko Prospex, eller Seiko Dolce & Exceline kollektionen. Begge budgetvenlige kollektioner er eksempler i hver af deres kategorier.

Orient

Mens Orient er et datterselskab til Seiko, er de faktisk ikke delt forkert på den, når det kommer til at designe et ur. Orient ure har været kendt for deres forskelligartede brug af materialer, når det kommer til, hvordan deres ure ser ud.

De kan gå fra almindeligt og simpelt som Orient Classic eller noget lidt mere iøjnefaldende som Orient Star, som giver dig et kig ind i urets bevægelse.

Tissot

Indtil videre har Tissot lavet ure i de sidste 165 år. Og det inkluderer både kvarts og automatiske ure. Mellem de to foretrækker vi deres kvartsure, da Seiko gør et bedre stykke arbejde, når du sammenligner priser og bevægelser.

Samtidig bør værdien af kvartsure ikke ignoreres. Så Tissot T-Classic eller Tissot Heritage er muligheder, som vi personligt anbefaler dig at prøve.

Citizen

Citizen har været kendt for sine mekaniske ure til billige priser, men i dag har de konverteret alle deres ure til at køre på deres Eco-Drive teknologi. Teknologien oplader deres ure gennem konvertering af enhver type lys til energi.

Og på en enkelt opladning kan du forvente et par måneders brug. Hvis ideen om vikling (hvad enten manuel eller selvvikling) ikke appellerer til dig, er dette et alternativ at overveje. I de fleste tilfælde er det endnu bedre end et kvartsur, da der ikke er behov for et batteriskift selv efter årtier. Det lyder langtfra, ikke? Især da mærket formodes at producere budgetvenlige ur. Ikke desto mindre kommer stærke beviser i form af kollektioner som Attesa eller Promaster.

Casio

I den japanske urindustri er Casio en af de store 3. De andre er Citizen og Seiko. Som de to andre har Casio markeret sig i branchen ved mest at fremstille kvartsure. Eller deres G-shock modeller.

Gode eksempler fra deres kollektioner er Casio G-SHOCK GW-9400 RANGEMAN, Casio Oceanus GPS Hybrid Radio Electric Solar og Casio Edifice Bluetooth Compatible Solar Wrist.

Vores sidste tanker om budgetvenlige ure..

Der er utallige ure under hvert mærke, som vi nævnte ovenfor. De fleste af de ure, der anbefales ovenfor, har også deres egne forskellige modeller! Så vær forsigtig med at holde fast i den rigtige kategori. At finde dele, information og endda tip er altid nemmere, hvis du har et ur, der kan relateres. De budgetvenlige urmærker, som vi har nævnt i denne artikel, er kun få muligheder, når det kommer til urverdenen.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.