9 af de bedste cykelure – I flere prisklasser

Uanset om du er nybegynder eller har cyklet længe, er et cykelur noget, du skal overveje at tilføje til din checkliste.

Når du siger cykelure, betyder det dog ikke, at du kun vælger beater eller billige ure. Nogle luksus sportsure viser sig at være den bedste cykelkammerat. Lad os se på et par berømte cyklister og deres foretrukne luksuscykelure, samt cykelure vi helt sikkert vil anbefale.

1. Fabian Cancellara og hans IWC Aquatimer Chronograph Edition ‘Galapagos Islands’

Hvis du er fan af Fabian Cancellara, har du måske bemærket hans kærlighed til luksusure, især IWC-modeller. Faktisk er han blevet set adskillige gange iført disse ure i begivenheder som Tour de France. En af disse modeller er IWC Aquatimer Chronograph Edition ‘Galapagos Islands’. Som navnet antyder, har Chronograph Edition ‘Galapagos Islands’ fra IWC Aquatimer-kollektionen en kronograffunktion, der indeholder trackere i minutter og sekunder. Bortset fra det har det et SafeDive-system, som giver det nok vandbestandighed, hvis det ender med at regne under en cykeltur.

2. Richie Porte og hans TAG Heuer Connected Modular 45

Richie Porte, en berømt australsk racercykelracer, og er også kendt for at spænde luksusure på håndleddet. Og hans partner in crime er TAG Heuer Connected Modular 45. Dette ur er en kombination af TAG Heuer‘s signaturdesign og fordelene ved et højteknologisk smartwatch.

Når det kommer til komfort, kommer TAG Heuer Connected Modular med en titanium finish og en fuldt perforeret gummirem. Dette er let justerbart og åndbart, så Richie forbliver behagelig selv under en varm tur.

3. Tissot T-Sport

Ligesom det tidligere mærke er Tissot også kendt for sin passion for motorsport. Men fra firehjulede køretøjer vovede de sig også på de tohjulede med Tissot T-Sport T-Race. Faktisk blev dette ur drevet af brandets passion for cykling.

Disse Tissot T-Sport ure et musthave for seriøse cyklister. Bortset fra overflod af funktioner og design detaljer kan uret håndtere en masse stress. Dens safirkrystal og silikonerem vil helt sikkert skabe sindsro, når det bliver hårdt.

4. Breitling Superocean

Breitling Superocean blev oprettet med atletiske mennesker i tankerne. Uanset om du elsker at svømme, surfe eller endda cykle, skal du tjekke Breitling Superocean Heritage II Chronograph. Det er robust, men alligevel moderne – perfekt til dem, der leder efter noget, de kan have et eventyr med og bringe til formelle lejligheder på samme tid.

Disse modeller fra Breitling er et meget alsidige ure Der har mange timingfunktioner, som du finder praktisk under en cykelsession. Bortset fra at levere de funktioner, du har brug for, er dette ur også rart at have på på en afslappet dag.

5. Omega Speedmaster

Utvivlsomt er Omega Speedmaster et af Omegas mest avancerede ure. Faktisk blev det lavet med tanke på luftfart. Cyklister kan dog også finde dets funktioner nyttige, når de træner til næste tur.

En helt specifik model af Omega er Speedmaster Skywalker X-33 Chronograph Titanium som er et fantastisk ur til professionel cykling. Det har mange klokker og fløjter, som du har brug for, mens du er på en tur. Bortset fra det har det et unikt design, der helt sikkert vil fange opmærksomheden fra andre cyklister.

6. Chopard Grand Prix de Monaco Historique 2016 Race Edition

Chopard Grand Prix de Monaco Historique 2016 Race Edition blev opkaldt efter en af de mest prestigefyldte racerbegivenheder og blev lavet til at erobre sportsbegivenheder. Og mens Chopard Classic Racing-kollektionen var særlig inspireret af bilkørsel, kan cyklister også finde dens timingfunktioner nyttige.

Dette ur fra Chopard er drevet af ETA-Valgranges Caliber A07.211. Den er baseret på ETA 7750 og er certificeret af COSC for garanteret nøjagtighed. Dette giver dig mulighed for at få de korrekte tal, når du sporer dine cykelfremskridt. Derudover slår det ved 4 Hz og kan drive uret i op til 46 timer, når det er fuldt.

7. Seiko Astron

Selvfølgelig er denne liste over cykelure ikke komplette uden at nævne Seiko Astron 5X Series Dual Time GPS Solar. Faktisk er Seiko Astron-samlingen gået ind i historien som verdens første kvartsur. Og nu har det japanske mærke opgraderet uret til noget mere imponerende. De kalder endda 5X-serien “den mest avancerede nogensinde” på deres hjemmeside.

Når vi taler om avancerede funktioner, er dette ur fra Seiko en af de mest nøjagtige timere, du nogensinde vil støde på. Ligesom de tidligere Seiko Astron-modeller har den en GPS-funktion, der forbinder til forskellige satellitter over hele kloden for at justere tiden til prikken. Dette er især nyttigt for folk, der deltager i cykelløb og har brug for en meget nøjagtig timingenhed.

8. Suunto 7 Graphite Copper

Suunto 7 Graphite Copper er populær blandt folk, der cykler professionelt, af en god grund. Hvis du ikke vidste det, er Suuntos force at fremstille sportsure og dykkercomputere.

Bortset fra cykling har Suunto 7 også omkring 70 sportsindstillinger, herunder løb, svømning og vandring blandt andre. Som en person, der er seriøs med at forbedre deres cykelfærdigheder, kan træning i en anden sport som vægtløftning være en fordel, især hvis du målretter mod bestemte muskelgrupper. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at Suunto 7 Graphite Copper er en god fitness-ledsager.

9. Casio Edifice Bluetooth Compatible Solar

Casio Edifice Bluetooth Compatible Solar har et meget futuristisk design. Men dette ur er ikke kun til show, dets modernitet er også tydeligt i dets specifikationer og højteknologiske funktioner. Faktisk kan dette smartwatch konkurrere med andre luksusure på markedet, når det kommer til funktionalitet.

Et af dens højdepunkter er dens Bluetooth-funktion. Casio udgav sin egen mobilapplikation, der kan synkronisere dit ur med din telefon. Bortset fra funktionen World Time giver appen dig mulighed for at indstille alarmer. Det har også forskellige timerfunktioner og stopur, som du kan finde praktisk, når du beregner din hastighed under cykling. Og vigtigst af alt inkluderer den en række racerbaner, som du kan tjekke ud.

Endelig kan dette ur fra Casio Edifice-kollektionen håndtere al den stress, du udsætter det for. Det er lavet af rustfrit stål og har en skruetone, der beskytter den mod vandindtrængning. Bortset fra det, er dets indekser alle påført med lume for at hjælpe dig, selv når du cykler i mørket.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.