7 af de bedste fitnessure, der hjælper dig med at nå dine mål.

Mere end bare en fitness-allieret.. Du vil have dit fitnessur til at se godt ud og føle godt. Du vil have noget, der ikke kun hjælper dig med din fysiske konditionsrejse, men som du også kan bære moderigtigt uden for fitnesscentret eller landevejen. I denne henseende er her 7 af vores stærkt anbefalede fitnessure, der alle fungerer som herreur og dameur, du bør tjekke ud:

1. Suunto 9 G1 ZH Baro Lime

Hvis din træning til tider kan blive intens, skal du kigge på Suunto 9 G1 ZH Baro Lime. Et af de robuste ure fra Suunto, dette sportsur er bygget til at holde.

Blandt de vigtigste funktioner i dette fitnessur er dets batteri, der holder langvarigt. Suunto 9 kan levere op til 120 timers optagetid med GPS-sporing aktiveret. Når det er sagt, behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for batteri, når du er ude for en langdistance løb. Du vil også sætte pris på den indbyggede vejrfunktion, der advarer dig, hvis der er en storm. Dette giver dig mulighed for at indstille en mere gennemførlig tidsplan for udendørs træning på forhånd.

Bortset fra det bruger den Suuntos egen FusedTrack-algoritme til at forbedre nøjagtigheden ved beregning af spor og afstand. I mellemtiden inkluderer træningsfunktionerne puls, træningsgenopretning og træningsbelastning. Det har også forskellige dedikerede sportstilstande for bedre at beregne din puls, når du træner.

Uanset om du er en svømmer eller en cyklist, vil du sætte pris på teknologien i Suunto 9. Den vil fungere som et glimrende alternativ til en træner, da den har næsten alt hvad du behøver for at holde styr på dine træningsprogrammer.

2. Seiko Prospex Land Fieldmaster

Hvis du leder efter pålidelige ure, bør Seiko være øverst på din liste, især Seiko Prospex Land Fieldmaster. Med sit robuste ydre er dette digitale ur lavet til at håndtere barske miljøer, som du måske møder på din vej.

Som enhver anden fitness-tracker har Seiko Prospex de grundlæggende timingfunktioner, som du har brug for, mens du løber eller endda cykler. Det har et stopur, der endda kan vise dig den forløbne tid. Bortset fra det har den en dykkerramme, der kan fungere som en timer.

Apropos vandaktiviteter, det er her uret virkelig skinner. Selvom den ikke har en ISO 6425-certificering, har den en vandtæthedsgrad på 200 meter. Det betyder, at du kan bruge den til at svømme baner i poolen eller endda bruge den, når du er på jetski.

Samlet set er dette ur mere end i stand til at være din triatlon-ledsager. Med de grundlæggende timingfunktioner og vandmodstandsevaluering er det næsten uundværligt. Takket være sin silikone gummistrop og robuste etui behøver du ikke bekymre dig om at skubbe den til sit yderste under træning eller midt i en konkurrence.

3. Suunto 3 ZH Slate Grey Copper

ZH Slate Grey Copper ur fra Suunto 3 kollektionen er inspireret af nordisk natur. Faktisk er dets design minimalistisk og simpelt, og dets brugergrænseflade er let at bruge og arbejde med.

Et af urets højdepunkter er den adaptive træningsvejledning, der kommer i tre forskellige tilstande. Disse tilstande giver dig mulighed for at opretholde dit konditionsniveau, forbedre din kondition moderat (standard) eller forbedre den intenst. Hver tilstand leveres med en 7-dages træningsplan, der også angiver den optimale varighed og intensitet for øvelserne.

Fitness guruer ville sige, at det er lige så vigtigt at få ordentlig hvile som at træne. Så når det er sagt, sporer dette ur også dit søvnmønster. Det kan analysere, hvor længe du har sovet, og hvor godt dit søvnmønster påvirker dit helbred.

Alt i alt er Suunto 3 ZH Slate Grey Copper et praktisk ur til dem, der har brug for hjælp til at spore deres fysiske konditionsrejse. En bonus er, at det kommer i et simpelt design, som du nemt kan parre med din afslappede garderobe.

4. Tag Heuer Connected Modular Processor 

Tag Heuer har altid været en mester, når det kommer til mekaniske ure. Denne gang forsøgte de også på at fremstille de bedste fitnessure på markedet. Tag Heuer Connected Modular Processor holder sig tro mod deres ord og er noget, der er værd at tjekke ud.

Imponerende nok har mærket endda designet sin egen fitness tracking app. Denne applikation kan understøtte forskellige sportsgrene som golf, cykling eller løb. Derudover kan de data, der indsamles fra din træning, synkroniseres med populære apps som Strava, Apple Health eller Google Fit.

Med hensyn til holdbarhed designede ingeniørerne uret med højintensive aktiviteter i tankerne. Skiven er beskyttet med safirglas for at bekæmpe ridser og revner. I mellemtiden er gummistroppen lavet for optimal åndbarhed, komfort og greb.

Afslutningsvis er TAG Heuer Connected Modular perfekt til fitness-junkier, der er urentusiaster på samme tid. Denne model giver dig stadig mulighed for at bære et luksusur, mens du træner og uden at bekymre dig om at beskadige det.

5. Casio G-Shock Rangeman Multi-Band 6 Atomic Timekeeping 

Når det kommer til robuste ure, er Casio G-Shock-serien en hæfteklammer. Bare et kig på Rangeman Multi-Band 6 Atomic Timekeeping-uret, og du ved, at det tager sit job alvorligt. Dette er grunden til, at det er et godt ur at bære, mens man laver intense fysiske aktiviteter.

Dens sorte æske er robust og kan modstå et par stød og ridser. Bortset fra det, bruger den en ridsefri mineralsk krystal til at beskytte urskiven. I mellemtiden kan dens vandmodstandsklasse håndtere op til 200 m vandtryk. Det er nok til at håndtere en dukkert i poolen eller søen.

Med hensyn til ydeevne har dette robuste ur fra Casio et digitalt kompas, termometer, højdemåler, solopgang og solnedgangsdata. Derudover har den et 1/100 sekund stopur med direkte adgang. Det kan også måle forløbet tid, split tid og 1. til 2. plads gange.

Med sin holdbarhed er dette ur perfekt til friluftsfolk som vandrere og bjergbestigere, der uundgåeligt vil slå deres ure mod sten eller ru overflader. Bortset fra opdagelsesrejsende er dette også ideelt til kreative dykkere på grund af sit rigelige vandmodstandsklasse.

6. Casio G-Shock Origin Tough Solar

Et andet Casio G-Shock-ur, der kan tilføjes til din liste, er Casio G-Shock Origin Tough Solar. Selvom det har samme holdbarhed som det forrige, har denne et mere raffineret look. Faktisk har dets rektangulære kabineform fanget mange menneskers opmærksomhed.

Højdepunktet i dette ur er dets holdbarhed. Og hvis det hårde ydre ikke har fået beskeden videre, er dette ur også stødtæt. Derudover har den en over gennemsnittet vandtæthedsgrad på 200 m. Dette er mere end nok til dykning og svømning.

Bortset fra holdbarhed er dette ur også stolt af dets nøjagtighed og præcision. Dette er takket være dets atomare tidtagningsevner. Med det har det et timesignal og et stopur på 1/100 sekund. Du kan også indstille 5 alarmer og 2 timere.

Samlet set er Casio G-Shock Origin Tough Solar mægtig fint til et udendørs ur. Det er bedst egnet til langrendscyklister, spelunkere og vandrere. Ud over sin superstyrkeevne er det også et attraktivt ur, som du kan bære afslappet, hvis du ikke træner eller driver sport.

7. Casio G-Shock DW-5750E-1JF

En anden Casio-model at overveje er Casio G-Shock DW-5750E-1JF. Ligesom det forrige ur på denne liste har dette et mindre aggressivt design sammenlignet med Rangeman. Det deler dog stadig det ikoniske sorte hus, der giver uret et monokromt look.

For dine timingbehov har den et stopur med en split-tidsfunktion. Bortset fra det har det en nedtællingstimer og en mulighed for flere alarm. Dette er yderst nyttigt, hvis din træningsrutine involverer et sæt burpees eller lunges i en bestemt tid. Det er også nyttigt for HIIT-øvelser, hvor timing er vigtig.

Svømmere og dykkere vil også sætte pris på dens vandbestandighed på 200 meter. Dette ur er hårdt nok til at gå et par freestyle-omgange i poolen eller endda en dykningssession. Ud over sin vandmodstand er det også stødbestandigt og kan håndtere mange ujævnheder, mens du udfører dine øvelser.

Og her til sidst..

Uanset om du allerede er rutineret sportsudøver eller lige er begyndt, er fordelene ved at have et fitnessur ubestrideligt. Det er som at holde en personlig assistent på dit håndled, der sporer alle dine aktiviteter og sovevaner. Uanset om du kan lide det eller ej, kan det at hjælpe med at nikke disse detaljer hjælpe dig med at nå dine mål meget hurtigere ..

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.