6 ure til sejlturen – et hav af varianter

Som sømand ved du, at præcision er afgørende, når du er ude på vandet. Timing er alt. Der er meget at overveje, fra nedtællingstimere til batterilevetid. Derfor er det vigtigt at vælge et sejlur.

1. Omega Speedmaster

Der er ingen tvivl om, at denne Omega model garanterer stil og substans. De kommer med et væld af ekstra funktioner, præcision og lang levetid.

Det er en fantastisk højrehånd på løbsdagen takket være Professional Regatta-funktionen. Ved at trykke på Race-knappen klokken 10 skiftes uret til nedtællingstilstand, hvor et nedtællingsmål på op til en time sporer løbet. Når løbet er startet, skifter det automatisk til løbetilstand!

2. Rolex Yacht Master II

Hvis du drømmer om et ur af ekstra høj kvalitet, skal du købe denne Rolex model. Disse regatta-ure er luksus på sit højeste. De er trods alt designet til at ‘legemliggøre sømandens ånd’.

Det er et ur for livet. Yacht Master II er skabt af Oystersteel, ekstremt modstandsdygtige superlegeringer udviklet af Rolex. Dette gør det uovertruffen, når det kommer til holdbarhed (hvilket er en lettelse i betragtning af prislappen). De er også vandtæt til 100 meter og ridsefast, mens batteriet holder i omkring 72 timer.

3. Ulysse Nardin Marine

Du skal blot starte din sejlads, og uret tager sig af resten. Marine modellen fra Ulysse Nardin tæller ned fra den forudindstillede løbetid og derefter automatisk op, når løbet starter. Du kan dog også bruge den som en typisk kronograf med en programmerbar nedtælling fra et til 10 minutter.

Det har tilstrækkelig beskyttelse til en hård dag på havet. Disse ure er store, med et rustfrit stålhus og hvor sikkerhedskronen er skruet ned. Oven i dette har de en titaniumlås med en dobbelt udløser, så de passer perfekt til dit håndled og springer ikke af når som helst. Og til med er de vandtæt ned til 100 meter. I betragtning af prisen er dette, hvad du vil have.

4. Casio G-Shock

Disse digitale sportsure fra Casio giver alt det grundlæggende. Uanset om du vil have athermometer, digitalt kompas, temperaturføler eller funktion til verdens tid, har det lidt af alt. Du kan se tiden, mens uret viser andre funktioner såsom nedtællingstimeren. Andre funktioner inkluderer et stopur og en automatisk LED-belysning, så du kan se urskiven.

5. TAG Heuer Aquaracer

Dette værdsatte schweiziske mærke TAG Heuer har skabt et urmærke, der tiltrækker både eventyrere og professionelle. Aquaracer linjen har mange forskellige variationer, selvom alle har lignende stil, pålidelig vandmodstand og schweizisk-fremstillede nøjagtige bevægelser.

Mærket har de funktioner, der kræves for at tilfredsstille en bådejer. Standardfunktionerne (dato, sekundskiver, tællere til split sekunder, minutter og timer) fungerer godt uden unødvendige klokker og fløjter.

6. Garmin Quatix 6

Dette er et ur til enhver sport og for dem, der elsker eventyr. Det betyder forretning. Garmin har taget hver smartwatch-funktion, de kan tænke på, og pakket den sammen for at skabe 2020 Garmin Quatix 6, et ur, der kan gøre alt.

Det markerer alle kasser, når det kommer til sejlads. Garmin SailAssist-funktionen giver dig mulighed for at generere en virtuel startlinje. Dette betyder, at din timing er på plads, og du kan se, om du er på vej eller løftet. Du kan også se data som vind- og vanddybde direkte fra dit håndled og forbinde dette ur med andre enheder, ved hjælp af dets omfattende tilslutningsmuligheder.

Post comments

Skriv En Kommentar

Din e-mailadresse vil ej være synlig.