Blancpain Banner
Set Ascending Direction

9 Items

Nye Blancpain Ure

Ny
Blå Urskive Herreur i 18Kt Rosaguld
Villeret
Blancpain
Villeret
6654-3640-55B
Begrænset antal
Før: 184.499,00 kr
184.349,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Keramik
Fifty Fathoms
Blancpain
Fifty Fathoms
5000-0130-B52 A
Begrænset antal
Før: 79.599,00 kr
79.449,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Keramik
Fifty Fathoms
Blancpain
Fifty Fathoms
5200-0130-B52A
Begrænset antal
Før: 122.999,00 kr
122.849,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Grå Urskive Herreur i Stål
Fifty Fathoms
Blancpain
Fifty Fathoms
5000-1110-B52A
Begrænset antal
Før: 64.099,00 kr
63.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Hvid Urskive Herreur i Stål
Villeret
Blancpain
Villeret
6654-1127-55B
Begrænset antal
Før: 100.899,00 kr
100.749,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Unisex Ur i Titanium
Fifty Fathoms
Blancpain
Fifty Fathoms
5015-12B30-B52A
Begrænset antal
Før: 122.399,00 kr
122.249,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Stål
Fifty Fathoms
Blancpain
Fifty Fathoms
5015-1130-52
Begrænset antal
Før: 92.799,00 kr
92.649,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Hvid Urskive Herreur i Stål
Villeret
Blancpain
Villeret
6651-1127-55b
Udsolgt
Før: 50.099,00 kr
49.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Perlemor Urskive Dameur i 18Kt Rosaguld
Villeret
Blancpain
Villeret
3663-2954-55B
Udsolgt
Før: 224.599,00 kr
224.449,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon

Blancpains urkollektioner

Som en fremtrædende pioner inden for mekaniske ure satte Blancpain sit præg i branchen gennem sit fremragende håndværk og mange års erfaring. Med den tildelte tid til at mestre deres håndværk kom mærket også til at udvikle bemærkelsesværdige samlinger, der tilbyder lovende design og kvalitetsprodukter.


Priser for Blancpain Villeret: Blancpains klassiske kollektion

Den schweiziske by Villeret er stedet, hvor det hele startede. Blancpain tog inspiration fra sit oprindelsessted og til sidst dyrkede og lavede Blancpain Villeret-samlingen. Dette urudvalg er produceret for at prale med Blancpains rødder og varemærke-designs, der viste sig at være tidløse og banebrydende. Faktisk er Blancpain Villeret-kollektionen et lovende urvalg, der banede vejen for forskellige designs til at belyse Blancpains innovative og raffinerede håndværk i ure.

Blandt de mest tydelige aspekter af Villeret ure er deres slanke design. Valget er let at se på, da ure er lavet med minimale, men alligevel højtekniske detaljer. Urets urskiver er virkelig elegante og rene - alt imens de viser de vitale eller grundlæggende dele, som en bærer har brug for for at angive tid og andre funktioner. I stedet for at holde deres ideer underlagt tradition, tog Blancpain den ekstra mil og genopfandt også Villeret-samlingen på en meget mere innovativ måde. Med sammensmeltningen af ​​moderne æstetik og håndværk af ure, der er afprøvet og testet, fødte Blancpain banebrydende ure, der ramte mange menneskers interesse og opmærksomhed.

Da Blancpain samlede slanke design, reducerede mærket bestemt heller ikke kvaliteten. Relativt varierer priserne fra denne samling også afhængigt af deres mærke eller design. For eksempel er Blancpain Villeret Quantième Complet et luksusur designet til mænd, der er prissat til ca. $ 11.600 USD. Til sin pris tilbyder det et suave design. Især gør den særskilte urskive og kvalitetsmateriale det prisen værd.

Blancpain Villeret Ultra Slim Automatic herre er endnu et tidløst ur fra Villeret-samlingen. Prissat til omkring $ 7.150 USD, inkorporerer dette slanke ur perfekt den klassiske elegance, som Blancpain ure udstråler. Uden tvivl ligger den reelle værdi også i urets Blancpain Caliber 1151-bevægelse og førsteklasses materialer.


Priser for Blancpain Fifty Fathoms: A Modern Diver's Timepiece

Blancpain gjorde endnu et revolutionerende spin på horologi, da de lancerede Blancpain Fifty Fathoms kollektionen i 1953. Mærket satte sit præg i historien, da urene i denne kollektion fik mere end anerkendelse. De fik også anerkendelse som det allerførste moderne dykkerur. Fifty Fathoms ure har innovative funktioner, der gjorde dem virkelig fremtrædende på deres tid. Disse inkluderer en dobbeltforseglet krone og endda en vendende ramme, der beviste Blancpains øje for innovation.

Bortset fra at tage dykkerure til et andet niveau, forblev Blancpain også tro mod deres lidenskab for den marine verden. Mange af designene fra Fifty Fathoms-kollektionen tog inspiration fra de synspunkter og skønhed, som undervandsmiljøer besidder. Selvom denne kollektion ikke tilbyder de billigste Blancpain-ure, giver de dig utvivlsomt noget for pengene. For eksempel tilbyder Blancpain Fifty Fathoms Automatique ur i rustfrit stål til en pris af omkring $ 10.639 USD stor holdbarhed. Dens rustfri stålkasse og safirglas gør den robust til en moderne dykkers behov. Desuden giver den slanke sorte urskive den et moderne og elegant look.

At udforske horisonten i undervandsverdenen bliver også endnu mere fantastisk med Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe keramiske ur. I overensstemmelse med brandets løfte er uret også lavet af materialer og mekanismer, der gør det holdbart. 1315-kaliberbevægelsen styrer dette Blancpain dykkerur. Dens brugervenlighed er også et lovende aspekt, da det har en stor kontrast af sorte og hvide elementer i urskiven.


Priser for Blancpain Métiers d'Art: The Art of Time

Overlad det til Blancpain at overraske folk med deres friske, bemærkelsesværdige ideer. Disse begreber blev derefter udtrykt gennem fremragende ure, der inkorporerer brandets passion for tidskunsten. Sådan er tilfældet med Blancpain Métiers d'Art-samlingen. Blancpains kunsthåndværk ure blev udformet ikke kun ud fra et øje for design, men også opmærksomhed på detaljer og kvalitet.

Vejledt med det formål at skabe håndlavede automatiske ure, der beviser deres dekorative evner, holdt Blancpain bestemt ikke tilbage til designet af Métiers d'Art ure. De indviklede detaljer og opmærksomme indretning af hver model beviste brandets evne ikke kun til at skabe holdbare ure, men også til at skabe kunst ud af dem. For det første hentede Blancpain Métiers d'Art 8 Jours Manuelle 6612 3433 63AB uret fra den japanske kunstner Hokusai's The Great Wave. Genopfindelsen af ​​kunstens klassiske skønhed til et fantastisk ur blev let en af ​​de mest bemærkelsesværdige stykker af Blancpain. Dette manuelt sårede Métiers d'Art ur udgør omkring $ 172.000 USD.

Blandt de bemærkelsesværdige ure med fantastiske ure er Métiers d’Art ure, der hentede inspiration fra det antikke Kinas ærefrygtindgydende kultur. Dette valg består af fire forskellige designs: som alle har smukke kvinder fra forskellige dynastier eller tidspunkter. Hvert ur fortæller om en historie gennem sine indviklede elementer og indgraveringer - alt imens de lover førsteklasses kvalitet, som enhver Blancpain-ur ville gøre.


Priser for Blancpain kvinder ure: Lavet kun til hende

Blancpain forgrenede sig også yderligere til at levere sarte, men holdbare ure til kvinder. Mærket stod i spidsen for produktionen af ​​feminine ure tilbage i 1930. På det tidspunkt var Blancpain i stand til at fremsætte det første nogensinde kvinders automatiske ur. Med innovation og udvikling som sin tradition forbedrede den schweiziske producent af luksusure til sidst deres første model og er kommet til at producere en lang række feminine ure.

Mens dameure fra Blancpain oprindeligt kunne slå dig ud som stilfuld og stilfuld, giver de dig også dine penge, da de er lavet med de bedste materialer. De teknikker, der blev brugt til herreure, blev også anvendt på damekollektionen - hvilket giver holdbarhed og kvalitet. Disse teknikker blev derefter forbedret for at skræddersy behovene til nutidens kvinder og derved kun producere de fineste og mest raffinerede ure til hende.

Med løftet om elegance er Blancpain Women Quantieme Complet 3650A 4528 55B armbåndsur virkelig en skønhed at se. Med en 35 mm rødguldkasse og en slående urskive gør prisen på omkring $ 55.921 USD det bestemt et værd at købe. Desuden er et andet slående ur fra kvinders kollektion Blancpain Women Double Fuseau Horaire 3760 1954L 95A, der kommer til en pris på ca. $ 32.150 USD. Dette klassiske ur har et 34 mm hvidt guld tilfælde, der udstråler tidløs skønhed. Med urets dobbelte tidszone-funktion tilbyder det bestemt funktion og formål.

 

Blancpains milepæle og innovationer

Som verdens længstvarende brand, der specialiserer sig i horologi, satte Blancpain virkelig sit præg i branchen. Deres avancerede ure fik ikke kun anerkendelse for deres kvalitetsmaterialer, men også for deres bemærkelsesværdige håndværk. Faktisk kan Blancpain være et af de mest fremtrædende urmærker, men alligevel værdsætter de konstant kvalitet frem for kvantitet. På en dag produceres kun omkring 30 ure af de mest dygtige Blancpain ure, der besidder bemærkelsesværdige talenter og ekspertise inden for området.

Med innovation som deres grundlæggende princip, fortsætter Blancpain med at omfavne moderne fremskridt, der er rodfæstet i deres konventionelle måde at producere fremragende ure. På trods af deres forskellige milepæle med hensyn til urmageri, står mærket også fast i at afvige fra produktionen af kvartsure - og derved udelukkende finpudse deres ekspertise ion mekaniske ure.

chrono 24
5 Star

Baseret på 1171 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

1469 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.