Audemars Piguet Banner
Set Ascending Direction

Items 49-61 of 61

Nye Audemars Piguet Ure

Ny
Hvid Urskive Herreur i Stål
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
15710ST.OO.A010CA.01
Udsolgt
Før: 199.099,00 kr
198.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Stål
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
26470SO.OO.A002CA.01
Udsolgt
Før: 272.999,00 kr
272.849,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Grå Urskive Herreur i Titanium
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
26400IO.OO.A004CA.01
Udsolgt
Før: 219.299,00 kr
219.149,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Blå Urskive Herreur i Hvidt Guld
Code 11.59
Audemars Piguet
Code 11.59
15210BC.OO.A321CR.01
Udsolgt
Før: 216.899,00 kr
216.749,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Hvidt Guld
Code 11.59
Audemars Piguet
Code 11.59
15210BC.OO.A002CR.01
Udsolgt
Før: 214.099,00 kr
213.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Rose Guld Urskive Dameur i Rose Guld
Royal Oak
Audemars Piguet
Royal Oak
15451OR.ZZ.1256OR.03
Udsolgt
Før: 345.099,00 kr
344.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Unisex Ur i Stål
Royal Oak
Audemars Piguet
Royal Oak
15451ST.ZZ.1256ST.01
Udsolgt
Før: 256.999,00 kr
256.849,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Grå Urskive Unisex Ur i Stål
Royal Oak
Audemars Piguet
Royal Oak
15451ST.ZZ.1256ST.02
Udsolgt
Før: 4.192.299,00 kr
4.192.149,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Sort Urskive Herreur i Stål
Royal Oak
Audemars Piguet
Royal Oak
15500ST.OO.1220ST.03
Udsolgt
Før: 481.499,00 kr
481.349,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Royal Oak Offshore Quartz Silver (Mega-Tapestry) Dial Gold Ladies Watch
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
67540OK.ZZ.A010CA.01
Udsolgt
Før: 207.199,00 kr
207.049,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Royal Oak Offshore Quartz Silver Grande Tapisserie Dial Hammered 18kt Rose Gold Ladies Watch
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
67653OR.GG.1263OR.01
Udsolgt
Før: 248.499,00 kr
248.349,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon
Ny
Royal Oak Offshore Flåde Urskive Herreur i Stål
Royal Oak Offshore
Audemars Piguet
Royal Oak Offshore
MG.CD.AC.AP0100.011.16
Udsolgt
Før: 27.099,00 kr
26.949,00 kr
Spar 1%
Spar 1% med rabatkupon
Ny
Hvid Urskive Dameur i 18Kt Rosaguld
Royal Oak
Audemars Piguet
Royal Oak
77351OR.ZZ.1261OR.01
Udsolgt
Før: 647.099,00 kr
646.949,00 kr
Spar 150,00 kr med rabatkupon

Audemars Piguet: En innovativ pioner inden for urmageri

Audemars Piguet, eller AP til urentusiasterne, hviler på toppen af den schweiziske urmager sammen med andre luksusgiganter, såsom Patek Philippe og Vacheron Constantin. Disse tre mærker betragtes som "Big 3" i urindustrien. For ikke at nævne kan Audemars Piguet prale af at være familiedrevet siden dets oprettelse.

Patrone af mærket spænder fra sportsikoner som Novak Djokovic og Serena Williams til sanger Jay-Z og skuespiller Arnold Schwarzenegger. I næsten halvandet århundrede har virksomheden leveret klassiske ure, der overskrider generationer. Med sin tunge tilknytning til forskellige sports- og kreative industrier tilbyder Audemars Piguet designs, der perfekt blander moderne og vintage æstetik.

Fra robustheden i Audemars Piguet Royal Oak Offshore til den tekniske kompleksitet af Audemars Piguet-kode 11.59 fik mærket loyalitet blandt forskellige kundekreds.


Priser for Audemars Piguet Royal Oak: En pioner inden for luksus sportsure

På BaselWorld i 1972 introducerede Audemars Piguet en klassiker undervejs - Audemars Piguet Royal Oak. Det er et luksuriøst stålur med et integreret armbåndsdesign. Det blev lanceret som APs svar på Quartz Crisis, der rystede den schweiziske urmagerindustri. Med ideen om, at markedet vil kollapse, hvis ingen frigiver en forstyrrende ændring, bestilte Georges Golay, Audemars Piguets administrerende direktør på det tidspunkt, Genta på tærsklen til Basel-messen i 1971. Den følgende morgen præsenterede Genta et design, der skulle blive Royal Oak. Uret kommer som forventet i et rustfrit stålhus med den samme ottekantede ramme med synlige skruer, som vi kender og elsker i dag. En af dens mest skelne detaljer inkluderer “tapisserie” -skiven, der giver uret endnu mere tydelige dimensioner.

Royal Oak har siden skabt mange gentagelser, såsom Offshore og Royal Concept. Hver af disse samlinger kommer med sine egne komplikationer. En 39mm Audemars Piguet Royal Oak koster omkring $ 27.700 USD. Dens pris ser ud til at stige konstant. Således gør Royal Oak Ref. 15202 et sikkert investeringsur.

Vintage Audemars Piguet herreure har en højere pris, op til tre gange dyrere end dens detailpris. Audemars Piguet Royal Oak Ref. 5402 ure kan koste op til $ 29.500 USD. I mellemtiden koster AP Royal Oak ure i hvidguld langt højere til $ 58.700 USD.

Royal Oak kommer ikke kun 39 mm. 41 mm Royal Oak selvvindende er en favorit blandt samlere på grund af sin størrelse. Dens pris starter ved $ 18.000 USD. Det udgør også en god investering, da prisen fortsætter med en opadgående tendens i de senere år.


Priser for Audemars Piguet Royal Oak Offshore: Et sportsår for eventyrer

Næsten to årtier siden lanceringen af ​​Royal Oak introducerede en andengenerationsdesigner, der arbejder for Audemars Piguet, et nyt koncept, der forestiller sig sin forgænger. Emmanuel Gueit præsenterede en skitse, der giver Royal Oak en sporty appel og kaldte den Audemars Piguet Royal Oak Offshore. Det er større og mere robust med funktioner, der passer til udendørs eventyr. Royal Oak blev netop et ur for eventyrere, der samler og udvider sin kundekreds yderligere.

Imidlertid var dens udvikling intet eventyr. Skaberen af ​​Offshore måtte arbejde på det alene med ringe støtte fra sine kolleger. Heldigvis fandt hans overordnede potentiale på uret. Ledelsen af ​​Audemars Piguet gav Gueit mulighed for ikke kun at lede udviklingen af ​​det nye ur, men også at navngive det.

Mens Royal Oak forbliver som inspiration for dette ur, blev Offshore et eget ur. Det havde egenskaber, der ikke kan forbindes med Gentas oprettelse. For det første er den langt større på 42 mm. Mens mange mennesker hævder, at dette ikke er noget nyt for et sportsur, var det i 1993 ikke normen. På tidspunktet for lanceringen fik Royal Oak Offshore titlen "The Beast" på grund af sin størrelse.

For at tilføje til den øgede sagsstørrelse kommer den også med en kronografkomplikation. Dette er en af ​​de definerende egenskaber ved Royal Oak Offshore. Den leveres også med en kæmpe sort pakning på rammen samt siliciumdæksler til kronografskubberne og kronen. For at øge urets holdbarhed leveres det også med et antimagnetisk dæksel. Generelt er Royal Oak Offshore Royal Oak's sporty storebror, størrelsesmæssigt. I dag kommer Royal Oak Offshore med en tachymeter-skala, der viser sig endnu mere nyttig til sportsfordele.

Så hvor meget koster Audemars Piguet Royal Oak Offshore ure? En helt ny Royal Oak Offshore koster omkring $ 21.100 USD i detailhandel. Du kan dog få en pre-owned version til et par tusinde mindre. Nogle kan stige i priser afhængigt af produktionsåret. Dette beviser yderligere, at vintage Audemars Piguet herreure stadig er et topvalg blandt samlere.

For cirka $ 35.000 USD kan du købe den specialudgave af Royal Oak Offshore, der blev lanceret i 2018. Uret med reference 26237ST henter inspiration direkte fra den originale 1993 Offshore. Til en lignende pris kan du begære en rosaguld-iteration af Royal Oak Offshore.

Samlingen fortsætter med at udvides til denne dag, herunder flere komplikationer såsom en minut repeater og en evig kalender. Den dyreste Royal Oak Offshore koster hele 892.000 USD. Det er 44 mm Royal Oak Offshore Grande-komplikation med en sølvfarvet kasse og et skeletdesign.


Priser for Audemars Piguet-kode 11.59: AP's mest kontroversielle ur

Da mærket lancerede Audemars Piguet Code 11.59 i 2019, blev det mødt med kritik. AP lavede en stor del af sin lancering, hvilket gjorde folk lidt ked af resultatet. Det er dog et vidunder med en sag, der er rund og ottekantet på samme tid. Hvis du ser på det fra toppen af ​​urskiven, kan du se et klassisk ur. Dog ser detaljerne på skiven ud til at give den en ottekantet form.

Med urets udseende gav Audemars Piguet dette ur meget tanke. Det viser gulddetaljer, der gør det til et af de mest tydelige ur fra mærket. AP kom med guldlogoet på uret gennem en proces kaldet galvanisk vækst. Denne proces ser ud til at ligne 3D-udskrivning.

Med 13 modeller, der blev lanceret ved sin debut, opfyldte Audemars Piguet Code 11.59 ikke helt den hype AP forventede at have. Men ligesom de fleste moderne klassikere var kritikken kun en del af paraden. I dag er det et af de mest solgte ure fra mærket. Med sit mesterlige design lærte mange mennesker at sætte pris på dette urs fordele. Ligesom Royal Oak-samlingen kommer Audemars Piguet-kode 11.59 med forskellige iterationer. Blandt dem inkluderer en tourbillon og et minut repeater. Med det kan prisen på dette ur kun defineres i intervaller. Det går fra $ 27.000 USD til $ 300.000 USD afhængigt af dets komplikation, materiale og design.

 

Priser for Audemars Piguet Royal Oak Concept: Den mere komplekse Royal Oak.

Ved 30-årsdagen for Royal Oak lancerede Audemars Piguet Royal Oak-konceptet. Det er en hyldest til det originale ur, der ændrede løbet af urmagerhistorien gennem årene. Royal Oak-konceptet har grundlaget for et Royal Oak-ur - den ottekantede ramme og synlige skruer. AP byggede på dette ved at tilføje en vis flair til hvert af sine tilbud. Det kan prale af en vis flair såvel som tekniske vidundere, der viser sig nyttige i den moderne æra.

For det første kommer den med en kasse fremstillet af Alacrite 602. Denne legering - eller superlegering - kommer fra luftfartsindustrien. På tidspunktet for oprettelsen er det det sværeste materiale nogen kan finde. Det kommer også med forskellige komplikationer, der gør dem endnu mere specielle. Blandt disse inkluderer en flyvende tourbillon GMT, et minut-repeater og en supersonnerie. Royal Oak-konceptet leveres også med et fantastisk åbent hjerte-design, der giver bæreren et dybtgående overblik over dets muligheder. Det kan også komme smykket, hvilket gør det til en af ​​de dyreste Royal Oak-iterationer endnu. Så hvor meget koster dette Audemars Piguet-ur? Med sin avancerede teknologi er det sikkert at sige, at Audemars Piguet Royal Oak Concept hviler på den dyrere skala. Som et ur, der er mere defineret som Haute Horlogerie, går det ud over funktion, da dets æstetik mere vises. Royal Oak Concept Supersonnerie leveres med en pris på $ 560.000 USD i detailhandlen. Det kan koste endnu mere afhængigt af urskivematerialet. I mellemtiden er Royal Oak Concept Tourbillon Chronograph den dyreste endnu til omkring $ 250.000 USD. Priserne på Audemars Piguet ure vil uden tvivl være højere gennem årene. Dette skyldes hovedsageligt de materialer, hvor de er lavet af, samt diamantstifter, de kan komme med.


Priser for Audemars Piguet Jules Audemars: Et elegant dressur

Audemars Piguet Jules Audemars-samlingen hylder, som navnet antyder, sin grundlægger. Det tilbyder en række elegante ure, perfekt som kjoleure. Disse er trehåndsure, normalt med et lille sekunders underkald. Samlingen leveres også med andre konfigurationer som klokkespil, tourbillons og minut repeater. Som forventet kommer det også med en evig kalender iteration. En af de mest populære modeller er Grande Complication, der kommer med en evig kalender. Det har også en månefasevisning, en kronograf samt en minut repeater. Den leveres også med ekstra tynde gentagelser med et minut og en times hånd. På 6,7 mm er det et kjoleur, der er perfekt til at gemme under skjortemanchetter. Audemars Piguet herre dress-ure kommer til en temmelig rimelig pris især for de enkle to eller trehånds versioner. Du kan få en til så lavt som $ 23.500 USD. En vintage Audemars Piguet Jules Audemars kan også være et par tusinde dollars billigere. Imidlertid kan Jules Audemars ure stadig være dyre, afhængigt af komplikationen og endda materialet. Jules Audemars Tourbillon Chronograph i Platinum leveres med en pris på $ 260.000 USD. Det dyreste Audemars Piguet-ur fra Jules Audemars Collection er Jules Audemars Grande Complication i platin. Det er prissat til en kæmpestor $ 700.000 USD.


Priser for Audemars Piguet Millenary: En samtale starter

Enhver erfaren samler er i stand til at identificere Audemars Piguet Millenary-samlingen på et øjeblik. Det har en unik oval kasse med decentrale skiver. Det giver også en fantastisk udsigt over den kaliber, den følger med. Som folk ved, går AP ind i dybden, når det kommer til at dekorere sine ure. Selv dens bevægelser har vanskeligheder alene.

Dette ur blev lanceret i 1995 og er en af ​​de faste sælgere fra mærket. Dette unikke kjoleur er mere end bare et modetilbehør, men en samtalestarter. Audemars Piguet Millenary-samlingen leveres med mange konfigurationer, herunder en række sagsstørrelser, der spænder fra 39,5 mm til 47 mm. Millenary herreure kommer også med forskellige designs som diamantbesat kasser. De komplikationer, der kan komme i disse ure, inkluderer et minut repeater og tourbillon. Nogle modeller inkluderer en semi-evig kalender, der skal rettes manuelt hvert fjerde år. Som et af de billigste Audemars Piguet-mændsure kan Millenary-uret kun koste $ 17.000 USD. Den præ-ejede markør leveres også med endnu mere overkommelige prismærker. Hvis du leder efter en mere raffineret sag, der kommer i 18K rosaguld, kan du muligvis benytte en til omkring $ 28.500 USD.

 

Audemars Piguets farverige historie

Virksomhedens historie er en rig historie om urmagerkvalitet. I 1875 startede Jules-Louis Audemars virksomheden efter at have afsluttet sin repasseur-uddannelse. Repasseur (inspektør på engelsk) kontrollerer urets kvalitet og funktion, inden det forlader fremstillingen. Omskifteren logger derefter og retter eventuelle fejl, der er foretaget under samlingen, og sætter derefter uret i sig selv. Virksomheden har hovedsæde i Le Brassus, Schweiz, en schweizisk dal, der var vidne til lanceringen af ​​andre schweiziske giganter som Blancpain, Jaeger-LeCoultre og Breguet. Under grundlæggelsen af ​​virksomheden støttede Audemars barndomsven Edward-Auguste Piguet hans forfølgelse. Piguet uddannede ligesom Audemars også som inspektør. I 1881 blev Audemars Piguet & Cie født, som senere blev omdøbt til "Audemars Piguet". Virksomheden producerede komplicerede lommeure af høj kvalitet, der indeholdt komplikationer som evige kalendere, minut repeatere samt kronografer. Virksomheden fandt stor succes med Grande Complication-lommeuret ved at vinde 1889 Exposition Universelle i Paris. Siden da flyttede Audemars Piguet kun op ad stigen inden for horologi. Audemars Piguet har en lang historie med at bryde med konventionen og introducerede deres første armbåndsure mod slutningen af ​​det 19. århundrede, da lommeure stadig var normen.

 

Audemars Piguets milepæle og innovationer

Audemars Piguet fungerede som innovator i branchen. Dengang da lommeure stadig var almindelige på markedet, skabte AP et af verdens første armbåndsure. I slutningen af ​​det 19. århundrede gjorde kun få producenter dette. Bortset fra dette frigav de også en 18 mm bevægelse, der har en minut repeater-funktion. Dette er fortsat den mindste bevægelse med en sådan komplikation til dato. Audemars Piguet tager horologi ud over teknik og krydser ind i Haute Horlogeries verden. Den forbløffende skønhed ved dens ure blev en af ​​grundene til, at de er blevet så værdifulde gennem årene. Vintage Audemars Piguet herreure koster millioner, da de tjente som en gateway til innovation inden for deres felt. For eksempel forbliver Royal Oak den dag i dag det mest populære ur fra mærket. AP lavede sammen med Gérald Gentas visionære sind et ur, der kæmpede gennem en krise, Audemars Piguet Royal Oak. Det er et særskilt stykke, der er mere end bare et stålsportur, men også en pioner inden for en genre af ure, der senere vil omfatte f.eks. Patek Philippe Nautilus - også et Genta-mesterværk. Det er en påmindelse om, hvordan Audemars Piguet startede den stadigt blomstrende forretning med luksus sportsur til mænd. Men Royal Oak er kun begyndelsen på mange bedrifter at følge. En anden Royal Oak, der skabte overskrifter, er Royal Oak RD # 2, et 6,3 mm højt ur med en automatisk kaliber og en evig kalender. Det er verdens fladeste med sådan en komplikation, at den er tyndere end 8,3 mm Royal Oak "Jumbo" Extra-Thin.


Audemars Piguet Kronograf

Siden det blev lanceret, har Audemars Piguet udsendt fremragende ure efter hinanden. I betragtning af det viser mærket sig også en ekspert, når det kommer til kronografer. Så tidligt som i 1844 har der været kronografer på Charles Adolphe Nicoles værker. AP var imidlertid pionerer på lommeure med en nulstillingsmekanisme. Henri Férréol Piguet fødte kronografen, som vi kender den i dag. Audemars Piguet og dets grundlæggere fandt stor værdi i denne komplikation. Bevist af sine optegnelser investerede virksomheden en masse på kronografer. I et årti fra 1880'erne til 1990'erne producerede AP ud af 1.625 lommeure 627 kronografer. Blandt disse har 299 en fly-back-funktion og 6 med springende sekunder. Fra store kronografiproduktioner er AP vidne til et fald, da tre- og tohånds armbåndsure bliver normen. Faktisk, da alle andre lavede kronografer efter anden verdenskrig, opgav Audemars Piguet helt komplikationen. Så kom 1980'erne, da AP begyndte at udrulle små batcher af kronografer. Virksomheden gik kun helt ud med kronografer ved lanceringen af ​​Audemars Piguet Royal Oak Offshore. Denne endnu mere sportslige version af Royal Oak leveres med en kronograf, som mange mennesker protesterede over. Siden lanceringen af ​​Offshore fortsætter AP med at introducere kronografkomplikationer på sine samlinger. Nogle kronografer leveres endda med en kalender, minut repeatere eller endda en tourbillon.


Vintage Audemars Piguet ure

Mens AP sidder øverst på schweiziske luksusurmagere sammen med Vacheron Constantin og Patek Philippe, rangerer vintage Audemars Piguet herreure nummer 1 som den sjældneste. Ikke alle kan finde en årgang af god kvalitet på en sælger uden at støde på forfalskninger eller ændrede. Nogle auktioner har virkelig gode vintage Audemars Piguet ure, men de kommer selvfølgelig til ekstreme omkostninger. De mest populære årgange, du kan finde på markedet, vil naturligvis være de tidlige Royal Oaks eller kronografer før krigen. Prisen på vintage Audemars Piguet herreure kan starte fra $ 90.000 USD til millioner af dollars.

chrono 24
5 Star

Baseret på 1171 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

1469 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.