Alpina Banner

Vi benytter cookies på dette website for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies under vores Privatlivspolitik.

Asc

43 Items

Nye Alpina Ure

 • Alpina ure: I spidsen for Sports Watch Revolution

  Alpinas ydmyge begyndelse startede, da Gottlieb Hauser forenede schweiziske urmagere i samarbejde. Hausers oprindelige mål var at reducere prisen på nødvendige ressourcer til urmageri. Siden da er virksomheden blevet et af de førende mærker i urmagerbranchen. Alpina producerer nogle af de mest pålidelige og præcise ure, der kan modstå selv de mest ekstreme miljøer.

  Siden den revolutionerende start har vi set Alpina-ure rejse over hele kloden på håndled fra både atleter, dykkere, skiløbere og klatrere. Fremtrædende medlemmer af Hollywood-eliten, inklusive William Baldwin, er også blevet set i sportslige Alpina-mænds ure. Der kan ikke benægtes, at virksomheden er et ikon inden for sportsure af høj kvalitet.

  Fra sine klassiske Alpina Startimer piloture til sit moderne Alpina Horological Smartwatch-sortiment tilbyder hvert eneste af Alpinas mesterværker optimal funktionalitet, samtidig med at det er ubesværet stilfuldt.


  Priser for Alpina Startimer: En Aviator's kompagnon

  I årevis har Alpina ure ledsaget piloter i deres cockpits. 1920'erne og 1930'erne oplevede højdepunktet for Alpina herreure blandt flyvere. Men dette var ikke kun blandt nomadepiloter eller fritidsflyvere, der tog spændingen fra luftfart på tværs af regioner. Selv militære flyvere holdt disse ure i så høj respekt. Mærket forsynede endda flere nationers luftstyrker med ure, de kunne tage til himlen. Disse militære ure skulle være ekstremt præcise og give ultimativ stødmodstand. Ikke alene leverede Alpina disse krav, men udstyrede også deres piloture med antimagnetiske kasser. Oven i det gjorde de høje kontrastskiver med overdimensionerede lysende tal og lysende hænder det lettere for professionelle flyers at fortælle tiden med det samme. Dette er ligegyldigt himmelens forhold.

  I dag fortsætter mærket med at ære sin tradition med Alpina Startimer-urkollektionen. Dette specifikke sortiment forbliver tro mod essensen af ​​dets forgængere. De er stadig lige så nøjagtige og pålidelige som vintage Alpina urmodeller foran dem. Imidlertid har de nu mere moderne og sofistikerede designs, som du kan tage uden for cockpittet.

  Alpina Startimer Pilot-samlingen fås i versioner automatisk, kronograf, fremstilling og arv. De har stadig alle de samme overdimensionerede lysnumre for lettere timersporing og med store lysindekser, der målrettet giver den luftfartsinstrumentfølelse. Nyere modeller afviger fra det militærinspirerede design og har rosaguldbelagt stål med urskiver, der fås i enten marineblå eller grå. Gad vide, hvor meget koster et Alpina-ur i Startimer-serien? Urpriserne for denne samling varierer fra model til model.

  Alpina Startimer Pilot AL-372N4S6, en af ​​mærkets bedst sælgende modeller, kostede omkring $ 895 USD. Dens design er inspireret af kulturarvets udseende og har et datovindue kl. 6 om morgenen og en kronografskive. I mellemtiden er Alpina Startimer Pilot AL-240S4S6 et af de billigste Alpina-ure til aviators. Dette ur med en diameter på 42 mm har et datovindue klokken tre og en indgraveret caseback. Oven i det kan den stadig prale af høj funktionalitet, holdbarhed og stil ligesom andre Alpina herreure, men med en mere overkommelig pris. I mellemtiden går Startimer AL-727SS4H6 til cirka $ 2.795 USD. Det er utvivlsomt et af de dyreste Alpina ure fra mærket. Det har et 42 mm tøndehusdesign og har et indgraveret lukket cover, der beskytter uret mod ekstreme og hverdagslige elementer.


  Priser for Alpina Comtesse: Tidløse ure til kvinder

  Alpina Comtesse-urkollektionen blev først lanceret i 1963 og giver kvinder den perfekte balance mellem sportslighed og elegance. Uanset om de vandrer i bjergene eller dykker havdykning, tilføjer disse Alpina ure et strejf af feminin stil til de traditionelle sportsure, vi kender og elsker.

  Den nyere tilføjelse til Alpinas kvinders ure, Comtesse-kollektionen har fint udformede perlemorskiver og diamantdetaljer. Disse ure fås enten i rustfrit stål eller i gul forgyldt rustfrit stål. De nyeste Comtesse ure har en sag med en diameter på 34 mm og er ikke alt for store. Så uret vejer dig ikke, uanset hvilken aktivitet. Lavet med ultrastærk, ridsefast safirglas, kan den udholde de hårdeste miljøer, mens den forbliver stilfuld.

  Afkrydsningsfeltet inde i Alpina Comtesse ure er Alpina AL-240 kvartsbevægelsen. Denne kaliber har en juvel, trehåndsbevægelse med et datovindue klokken seks. Desuden kan standard batterilevetid vare op til 45 måneder.

  Så hvor meget koster disse udsøgte Alpina-kvinderure? Alpina Comtesse Seastrong Diver AL-240MPN2VC6 sælges for omkring $ 995 USD. Dette ur har et 34 mm rustfrit stålhus og en fantastisk blå perlemorskive. Dens mørkeblå ramme og midnatblå gummirem er iøjnefaldende, uanset hvor du er. Det kan modstå vandindtrængning op til 300 meter, så det er det perfekte ur til at tage imod dine undervandseventyrere.

  I mellemtiden kommer et af de dyreste Alpina-ure i damekollektionen i et tofarvet forgyldt og rustfrit stålarmbånd. Alpina Comtesse AL-240MPWD2C3B har en elegant hvid perlemorskive med otte diamantmarkører. Den har lysindekser i gult guld. 34 mm rustfrit stålhus på dette ur leveres med et konveks safirglasglas, der har vist sig at være ridsefast.


  Priser på Alpina Seastrong Collection: En dykkers Must-Have ur

  Udgivet i 1969 var Alpinas 10 Seastrong Diver-ur et professionelt dykkerur, der lå langt forud for sin tid. Den havde en selvvindende 17-juvel kaliber. Derudover indeholdt de 10 Seastrong to kroner, hvoraf den ene bestemte dekompressionstiden gennem en 60-minutters roterende ramme. I mellemtiden blev den anden krone brugt til at justere urets tid. Alpina dækkede begge kroner med vandtætte sæler. På det tidspunkt var 10 Seastrong Diver ur vandtæt op til 200 meter under vand og antimagnetisk. Således behøver dykkere ikke at bekymre sig om timingsproblemer eller unøjagtigheder i havets dybde.

  I dag kan Alpina Seastrong-kollektionen tåle op til 300 meter i dybden. Disse dykkerure er designet til vandsportentusiaster og kan let håndtere havets tryk og dybde. Hvis du planlægger at snorkle eller dykke, skal du altid vælge et vandafvisende ur, der kan tåle mindst 300 meters dybde. Disse robuste og pålidelige dykkerure er udstyret med alle de nødvendige funktioner for at give den ultimative undervandsoplevelse. Dens lysende hænder, indekser og rammemarkører garanterer høj læsbarhed.

  Ser du efter at købe dette ur og spekulerer på, hvor meget er et Alpina-ur i Seastrong-kollektionen? Det afhænger af den model, du foretrækker. Alpina Seastrong-kollektionen kommer med forskellige modeller og gentagelser. Vi har Alpina Seastrong Diver 300, der kan prale af alle de bemærkelsesværdige funktioner, som et Alpina dykkerur burde have - stærke linjer i den store kasse, lysende indekser og en ensrettet ramme. Alle disse giver lige og optimal læsbarhed under alle forhold. Disse Alpina-ure koster fra $ 795 USD til $ 1.795 USD afhængigt af modellen. I mellemtiden henter Alpina Seastrong Heritage-versionerne designinspiration fra vintage Alpina-urkollektioner. Først lanceret i 2017 hylder disse stykker den klassiske schweiziske ure inden for urmageri, mens de tilpasser sig moderne standarder. Disse tidløse ure kan variere mellem $ 1.695 USD og $ 1.795 USD.

  Hvis du er miljøforkæmper på udkig efter et dykkerur, tilbyder Seastrong-samlingen en mere miljøvenlig mulighed. Alpina Seastrong Gyre-serien indeholder kasser lavet af genbrugsmaterialer opsamlet fra havdyrene. For hvert solgt Gyre-stykke donerer Alpina $ 100 af sit overskud til National Park Foundation, den officielle nonprofit-partner for National Park Service. Afhængigt af hvilken størrelse du ønsker, vil priserne variere mellem $ 1.495 USD for en 36mm-model og $ 1.595 USD for et 44mm ur.


  Priser for Alpina Horological Smartwatch: Dit innovative sportsur

  Mange anser smartwatches for at være fremtiden for urmageri. Og som et af de førende mærker inden for schweizisk urmageri blev Alpina bestemt ikke efterladt. Alpina Horological Smartwatch-kollektionen blev introduceret i 2015 og gifter sig med traditionelle urdesign og bærbar smartwatch-teknologi. I det væsentlige får du den tidløse æstetik fra klassiske Alpina-mænds ure, men med alle funktionerne i moderne smartwatches. Siden da har Alpina fortsat med at frigive modeller af de bedste luksus sports smartwatches med banebrydende teknologi.

  Et Alpina Horological Smartwatch kan spore din aktivitet inklusive trinoptællinger, tilbagelagt afstand, aktiv tid og antallet af forbrændte kalorier. Det kan også overvåge dit søvnmønster og stadier. Denne smartwatchs søvnalarmalgoritme hjælper dig med at finde ud af, hvornår er det bedste tidspunkt at vågne op baseret på dit søvnmønster. Således vil du altid føle dig udhvilet og forynget efter en god nats søvn. I mellemtiden sikrer den dynamiske coaching-funktion, at du modtager de bedst egnede anbefalinger, tips og information kurateret specifikt til dig baseret på dine aktivitets- og søvnmål. Oven på disse optager verdensuretimeren 24 tidszoner, en funktion der er perfekt til globetrottere. Ved at registrere din by i den ledsagende app kan smartwatch nemt hjælpe dig med at spore din hjembys tid. På denne måde kan du let ringe til dine kære under forretningsrejser i udlandet på et passende tidspunkt. Du kan også kontrollere og justere alle disse funktioner med urets krone.

  Priserne på disse ure er mellem $ 399 USD og $ 599 USD. De fås i både Seastrong og Comtesse modeller. Alpina Horological Smartwatch Quartz til damer sætter dig tilbage omkring $ 599 USD. Den har et 39 mm rustfrit stålhus og armbånd med en sort guillocheret trekantskive. De roséguldtonede accenter skiller sig ud mod den sorte urskive og ramme. Den har ridsefast safirglas og selvlysende hænder i sølvfarvet med ni diamantmarkører. Den kører på Alpina kaliber MMT-281-1 og kan klare op til 100 meter under vandet. I mellemtiden kommer Alpina Seastrong Horological Smartwatch AL-282LBB4V6 i en sort glasfiber og rustfrit stål 44 mm sag. Det er også et af de billigste Alpina-ure til kun $ 399 USD. Alpina Horological Smartwatch har en ensrettet drejebænk med lysende hænder, indekser og markører. Dette gør uret perfekt til synlighed, når du er 100 meter under vandet.


  Priser for Alpina Alpiner: En ny fortolkning af standarden for moderne sportsure

  I 1933 begyndte Alpina først at fremstille sporty armbåndsure. Ved siden af ​​dette introducerede de, hvad der ville blive standarden for moderne sportsure. Alpina 4 uret var antimagnetisk, antisockock, vandafvisende og rustfrit takket være dets rustfri stålhus.

  Den nuværende Alpina Alpiner-kollektion inkorporerer det originale Alpina 4 sportsur. De præsenterer stærke og robuste ure, der kan udholde de mest ugunstige forhold. Det lykkes dog stadig at være tro mod den vintage Alpina ur æstetik. Alpiner sportsure er de væsentligste ure til alle udendørs eventyrere. Især for dem, der værdsætter elegance, men ikke vil gå på kompromis med funktionalitet.

  I årenes løb har der været flere modeller og versioner i begrænset udgave af Alpiner ure, der prydede herrer håndled. En af de mest populære modeller er Alpiner Regulator Automatic. I modsætning til andre ure med standard tre centrale hænder har dette automatiske Alpina-ur et atypisk display. Timer, minutter og sekunder på disse ure kommer i separate tællere. Dette gør det faktisk lettere at fortælle klokkeslættet. Dette skyldes, at hænderne ikke længere regelmæssigt overlapper hinanden. Afhængigt af om du vælger et armbånd i rustfrit stål eller en læderrem, kan disse priser på Alpina ure koste mellem $ 1.895 USD og $ 1.995 USD. Ikke de billigste Alpina-ure derude, men konstruktionen og kvaliteten gør dem helt sikkert værd at hver øre.

  I 2020 udgav Alpina den begrænsede udgave af National Park Foundation Alpiner Quartz. Fortsættelsen af ​​deres partnerskab med National Park Foundation (NPF) har selskabets ure i begrænset udgave en skovgrøn urskive og brunt læderrem. Uret inkorporerer dejligt essensen af ​​den amerikanske nationalparks stier og floder, som NPF beskytter. Alpiner-uret i begrænset udgave leveres i et sofistikeret etui med en diameter på 42 mm, der er beskyttet af en ridsefast konveks safirglas. Enhver hiker eller backpacker bliver nødt til at elske dette Alpina-ur på deres håndled under vandreture. Alpiner National Park Foundation Edition Quartz leveres i en brugerdefineret kasse med en NPF-patch.

  Så hvor meget koster et Alpina-ur i denne samling med begrænset udgave? Den kan købes for $ 795 USD. Således gør det det til et af de billigste Alpina ure til rådighed. Desuden donerer Alpina for hvert solgt ur også $ 100 USD fortjeneste til NPF. Som sådan kan NPF fortsætte med at beskytte hektar nationalparker, som nyere generationer af parkentusiaster kan nyde.

   

  Hvordan Alpina revolutionerede urmagerindustrien

  Historien bag Alpina startede i 1883, da Gottlieb Hauser grundlagde "Kooperation der Schweizer Uhrmacher" eller "Alpina Swiss Watchmakers Corporation." Dermed forenede han de førende schweiziske uafhængige urmagere, som til sidst kollektivt blev kendt som "alpinisterne". På det tidspunkt var det dyrt for urmagerne at få dele og tilbehør i høj kvalitet til deres ure. Hauser ønskede at forhandle mere gunstige betingelser for urmagere fra producenter og forhandlere. Således forenede selskabet alle uafhængige schweiziske urmagere for at appellere til forhandlere om mere overkommelige dele og materialer.

  Kort efter begyndte købssyndikatet derefter at producere deres interne kalibre og kronometre. I 1903 tog Hauser og hans søn Alpina til Rusland i håb om at etablere fodfæste i kejserriget. I 1909 udvidede fagforeningen deres urproduktion til tyskerne. Derefter nåede virksomhedens vækst andre europæiske lande som Østrig, Belgien, Holland, Italien og Spanien. I 1920'erne, i slutningen af ​​første verdenskrig, solgte et skøn på 2.000 forhandlere Alpina ure i hele Europa.

  I 1938 introducerede Hauser Alpina 4, som snart satte standarden for alle moderne sportsure. Dette ur var revolutionerende på tidspunktet for dets frigivelse. Den var udstyret med fire væsentlige kvaliteter af de bedste sportsure. Det var antimagnetisk, så du behøver ikke bekymre dig om magnetfelter, der muligvis forstyrrer urets nøjagtighed. Alpina 4 blev forseglet i en vandtæt kasse. Som sådan behøvede du ikke længere tænke to gange om, at vand ved et uheld kom på det. Det var også antiskock, dette gjorde dem mere modstandsdygtige over for skader, når de faldt eller når de blev udsat for streng og hård bevægelse. Endelig garanterede det rustfri rustfrit stålhus brugeren, at uret var holdbart. I virkeligheden gjorde dette det mere tiltalende for den langvarige investering i Alpina herreure.


   

  To Top
  chrono 24
  5 Star

  Baseret på 610 anmeldelser på Chrono24

  98 Percents

  af køberne vil anbefale denne forhandler.

  Verified

  700 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

  emaerket

  Vi er e-mærket!

  Løbende kontrol af webshop.