A. Lange & Söhne  Banner
Vi har i øjeblikket ingen produkter, der matcher din søgning.

A. Lange & Sohne: Timepieces skabt til perfektion

A. Lange & Sohne ure er fremstillet til perfektion og lover kun materialer af høj kvalitet og fremragende håndværk. Mærket er rodfæstet i tradition og har primært til formål at tage deres afprøvede teknikker og bruge dem til at komme med innovative ure. Gennem deres konstante genopfindelse og faste filosofi udviklede A. Lange & Sohne sig til sidst som et af de førende og pålidelige luksusurefirmaer i dag.

Faktisk erhvervede mærket tilliden hos stærkt indflydelsesrige og kendte lånere som Vladimir Putin, Brad Pitt og flere. A. Lange & Sohne Odysseus, Sachsen og 1815 er kun nogle af de bemærkelsesværdige kollektioner, der tilbyder bemærkelsesværdige ure med tidløs skønhed og varig kvalitet. Med forskellige patenterede funktioner og eksklusive designs tilbyder virksomheden enestående produkter, der forbliver uovertruffen og i førsteklasse.

Priser for A. Lange & Sohne Odysseus: Holdbarhed på 1. klasse.

A. Lange & Sohne Odysseus-kollektion lover ure, der holder en bestemt ”klasse for sig selv”. Faktisk blev dette valg skabt til mennesker med travl og aktiv livsstil. Til gengæld er den lavet af kvalitetsmæssige, men holdbare materialer, såsom en præcisionsmekanisk model, der tilbyder robust konstruktion og et vandafvisende etui. Denne kollektion af sportsure giver også uovertruffen bekvemmelighed på grund af dens meget synlige dag-til-dag-visning og datoformat. Desuden har Odysseus-ure en mekanisme, der snor sig alene - hvilket giver endnu større brugervenlighed. Mens dens stålkabinetversion er nok til at fange låntagernes opmærksomhed, kommer Odysseus-uret også i forskellige urskivefarver. Den kommer også i enten en gummi eller et integreret læderbånd.

Med hensyn til funktioner vil man være begejstret over at vide, at et Odysseus-ur nu har en sort elastikversion for første gang. Desuden tillader dette materiale mere luft at passere igennem, hvilket giver ekstra komfort for enhver bærer. Farve accenter er også meget minimale, da denne kontrast kun fremgår af indikatoren klokken 12 eller rødt nummer 60. Desuden er Odysseus rustfrit stål med urskive i mørkeblå prissat til cirka 218.000 DKK. Det er relativt billigere end den anden variation, Odysseus hvidguld med urskive i grå, der leveres med enten en gummi eller et læderbånd. Dette kan benyttes til omkring 300.000 DKK.

Priser for A. Lange & Sohne Lange 1: Elegant dressure til mænd

I kølvandet på genindsættelsen producerede urproduktionsselskabet A. Lange & Sohne Lange 1 urkollektionen. Til gengæld blev dette valg sammensat af de første ure nogensinde af A. Lange & Sohne. Fra starten blev urene fra denne kollektion de førende modeller, der udstråler A. Lange & Sohnes fremragende urmageri. Dette skyldes brandets enestående blanding af kreativitet og traditionel kunstnerisk kunst, der blev dyrket i mange års erfaring. Desuden stod Lange 1-markeringen i spidsen for produktionen af ​​funktioner som f.eks. Overdimensioneret dato og off-center dial-konfiguration.

Valget af Lange 1-urene er foretaget gennem kulminationen på en urmagerfølge, der finpudset kunstnerskabet i mange år. Funktioner fra denne samling vidner om brandets fremragende håndværk. På grund af sine mere indviklede detaljer og innovative design er priserne på A. Lange & Sohne herreure meget dyrere sammenlignet med Odysseus kollektionen. For det første er Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar i Pink Gold med Dial i Argenté prissat til omkring 2.300.000 DKK. Dette ur er lavet af massivt guld- og sølvmaterialer sammen med fremragende urmagerteknikker. På en anden note tilbyder samlingen også billigere muligheder. Dette inkluderer Lange 1 Daymatic hvidguld med urskive i dybblå, der kan benyttes til ca. 285.000 DKK.

Priser for A. Lange & Sohne Zeitwerk: Moderne timepieces til den moderne mand

Selvom A. Lange & Sohne er kendt for at være forankret i traditionelle urmagerteknikker, holdt luksusurfirmaet også øje med innovation. A. Lange & Sohne Zeitwerk-familien udstrækker til gengæld brandets løfte, da de udgav sofistikerede og moderne ur. Disse ure har ikke kun slank design, men også digitale skærme, der er perfekte til den moderne tidsalder. A. Lange & Sohne skabte også historie, da de var spidsen for frigivelsen af ​​det første mekaniske armbåndsur nogensinde med en mekanisme med tre-skive springtal.

Desuden har denne moderne ure funktioner, der kun er eksklusive for A. Lange & Sohne, da de er patenteret af mærket. For det første inkluderer dette hovedfjederkomponenten, der giver den nødvendige energi til at opretholde urets tikkende funktion. Derudover holdes urets tikkende periode konsistent af A. Lange & Sohnes patenterede konstante kraftudslipningsfunktion. På grund af disse særskilte funktioner blev Zeitwerk ure let et banebrydende og prisvindende ur.

Som med de fleste urkollektioner kommer Zeitwerk ure også i forskellige designs og farver. For det første er Zeitwerk Striking Time i hvidguld med sort urskive en af ​​de mest imponerende modeller i udvalget. Udgivet i 2011, har dette ur stor sofistikering, da det har en tidsbro i tysk sølv, rhodinerede guldhænder og en slank udseende sølv urskive. På grund af disse kvalitetsmaterialer og særskilte funktioner er Zeitwerk Striking Time i hvidguld uret prissat til omkring 930.000 DKK. En anden model, der giver dig noget for pengene, er Zeitwerk Decimal Strike Honeygold i Honey Gold With Dial i Argenté. Denne 2017-model er lavet af førsteklasses materialer af honningguld, tysk sølv og endda massivt sølv og kan benyttes til ca. 1.000.000 DKK

Priser for A. Lange & Sohne Saxonia: Den bedste mekanik til dit håndled

A. Lange & Sohne Saxonia-samlingen lover overlegen mekanisk løsning og levering i et armbåndsur. Udtrykket 'Sachsen' citerer især staten Sachsen i Tyskland, der vides at være forreste inden for landets innovative udvikling inden for teknologi og mere. Relativt blev det mekaniske design og urmagerpraksis udviklet af A. Lange & Sohnes grundlægger også i Sachsen.

Ved at være tro mod sit mål giver Saxonia ure dig den bedste mekanik på dit håndled. En af de bedste modeller, der tilbyder en kompleks og sofistikeret mekanisme, er A. Lange & Sohne Saxonia Dual Time i Pink Gold med Dial i Argenté. Denne 2015-udgivne model kan prale af sine solide guld- og solide sølvmaterialer, der lover klasse og holdbarhed. Prisen til 194.000 DKK kan dette Saxonia Dual Time-ur også prale af lyserødt guld og blåt stålhænder, der helt sikkert ser imponerende ud.

Et andet bemærkelsesværdigt ur fra Saxonia-samlingen er Saxonia-årskalenderen i platin med urskive i Rhodié-ur. Dette ur har også et solidt sølvmærke og solide guldkomponenter. Dette ur er prissat til omkring 418.000 DKK og blev lanceret i 2013.

Priser for A. Lange & Sohne 1815: En hyldest til brandets grundlægger

A. Lange & Sohne 1815 samlingen sætter fokus på dens grundlægger, Ferdinand Adolph Lange. 1815-titlen blev afledt af hans fødselsår med det primære formål at hylde hans urmagerfærdigheder og teknikker, der inspirerer udviklingen af ​​både gamle og nye ur.

Når det kommer til forskellige funktioner, diskonterer ikke 1815-uret sin unikke og imponerende minutskala, der ligner et jernbanespor. Dette er placeret i periferien af ​​urskiven. Bortset fra det ekstraordinære udseende har det jernbaneinspirerede design også betydning for urets rødder. Det er værd at bemærke, at jernbane- eller tog systemets voksende alder også var en periode med lommeurers fremtrædende plads.

Et af de nyudgivne ur fra denne bemærkelsesværdige samling er 1815 Rattrapante Chronograph Watch i honningguld med sort urskive. Dette ur blev lanceret i 2020 og er prissat til ca. 934.000 DKK. Til sin pris lover det fuldstændig elegance med materialer som hvidguld, massivt sølv, pink guld, forgyldt stål og endda rhodineret stål. Dette eksklusive ur kan kun benyttes i A. Lange & Sohne butikker. Desuden har den kun i alt 100 produkter fremstillet - hvilket gør det til et ekstraordinært og tydeligt valg.

Et relativt ældre, men alligevel tidløst ur fra 1815-kollektionen, er 1815 White Gold Watch med urskive i Argenté. Denne 2014-model er lavet af massivt sølv og blåt stålmateriale. Det er også temmelig mere overkommeligt med en omtrentlig pris på 173.000 DKK og er stadig et bemærkelsesværdigt ur, der hylder brandets bemærkelsesværdige grundlægger.

Priser for A. Lange & Sohne Richard Lange: Udover det sædvanlige

Observationsure fra det 19. århundrede går aldrig ud af stil, og A. Lange & Sohne Richard Lange-samlingen er et bevis på det. Denne samling tog åbenbart inspiration fra observationsure pålidelighed, høj præcision og praktisk læsbarhed. Frem for alt tilpassede mærket sine holdbare og robuste egenskaber til at imødekomme ivrige lånere, der søger sådanne kvaliteter i et luksusur.

Richard Lange ure tilbyder ikke kun materialer af fremragende kvalitet. De er også lavet gennem urmageres færdigheder, der blev finpudset gennem brandets afprøvede teknikker. Til gengæld findes de i forskellige modeller og designs, der er skræddersyet til at imødekomme låntagernes behov og præferencer. Blandt de mest fantastiske ure fra samlingen er Richard Lange White Gold Watch med Argenté Dial. Dette er en 2013-model med bløde stålhænder og en solid sølvskive, der giver det et slankt design. Prissat til omkring 239.000 DKK denne model kan kun benyttes i A. Lange & Sohne butikker.

En anden bemærkelsesværdig model fra dette valg er Richard Lange Tourbillon "Pour le Mérite" Pink Gold Watch med Argenté Dial. Denne slående ur blev udgivet i 2011 og kan benyttes til omkring 1.600.000 DKK. Til den pris brugte denne Richard Lange Tourbillon-model høje satsmaterialer som massivt sølv og lyserødt guld.

A. Lange & Sohnes milepæle og innovationer

Udover at fremstille ure af høj kvalitet høstede A. Lange & Sohne også anerkendelse fra sine mange milepæle og innovationer som en luksusureproducent. I 1990 tog Walter Lange det store spring, da han endelig erhvervede varemærket A. Lange & Sohne som en måde at officielt registrere virksomheden på. Efter genoprettelsen tog A. Lange & Sohne mange års erfaring og traditionelle teknikker, der kan spores tilbage til Ferdinand Adolph Lange selv.

Fire år efter sin registrering startede virksomheden lanceringen af ​​forskellige samlinger som ure Saxonia, Lange 1 og Arkade. Tourbillon-uret "Pour le Mérite" debuterede også som et af A. Lange & Sohnes bemærkelsesværdige ur. Efter disse banebrydende samlinger er virksomhedens genoptagelse af sin tidligere fabriks- og administrationsbygning i 2001. To år siden begyndte A. Lange & Sohne at producere sine uovertrufne og tydelige balancefjedre.

Virksomhedens succes var ustoppelig, da den åbnede butik efter butik startende i 2007. A. Lange & Sohne fortsatte med at mestre sit håndværk og levere innovative ure - efterhånden producerede de Grand Complication-uret. Denne særlige model er blevet betragtet som banebrydende, da den med rette hævdede sin titel som det mest komplekse ur i nutidens tidsalder. Uden tvivl stoppede A. Lange & Sohne aldrig med at forbedre sit håndværk og genopfinde sine traditionelle måder til kun at producere førsteklasses ure. Virksomheden er faktisk stolt af sin kvalitet og elegante ure.

 

 

chrono 24
5 Star

Baseret på 1171 anmeldelser på Chrono24

98 Percents

af køberne vil anbefale denne forhandler.

Verified

1469 Ure der er solgt med køberbeskyttelse.

emaerket

Vi er e-mærket!

Løbende kontrol af webshop.